Які продукти найбільше подорожчали на Львівщині

949 0
У Львівській області у березні 2024 року порівняно з лютим 2024 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизилися.
Умовне фото

Умовне фото

У березні найбільше подорожчали фрукти та олія. Про це повідомили у Головному управлінні статистики Львівської області.

Загалом у Львівській області у березні 2024 року порівняно з лютим 2024 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизилися на 0,7%. Найбільше подорожчали фрукти на 3,3%, олія соняшникова – на 1,3%, яловичина – на 1,0%, риба морожена – на 0,7%, кисломолочна продукція – на 0,6%.

Найбільше подешевшали яйця – на 21,9%. Ціни на крупи гречані знизилися на 4,0%, птицю (тушки курячі) – на 3,6%, маргарин – на 2,6%, майонез – на 2,3%, рибу живу, охолоджену – на 2,0%, овочі – на 1,8%, кондитерські вироби з цукру – на 1,7%, цукор – на 0,2%. 

Читайте також: Які продукти на Львівщині подорожчали найбільше з початку року

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби підвищилися у середньому на 0,1%, зокрема тютюнові вироби подорожчали на 1,8%, алкогольні напої подешевшали на 1,7%.

Нагадаємо, що за час великої війни Львів уперше став найдорожчим містом в Україні за вартістю квартир у новобудовах, а ціни на нерухомість зросли по всій країні.  Детальніше про ціни на каву, квитки в театр та загалом життя в п'яти містах України, читайте у нашому матеріалі за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!