Які різдвяні концерти можна відвідати у Львові

903 0
Tvoemisto.tv зібрало добірку концертів до Різдва, які можна відвідати у Львові.
фото: твоє місто

фото: твоє місто

Цьогоріч українці святкуватимуть Різдво 25 грудня, адже ПЦУ та УГКЦ перейшли на новоюліанський календар і всі дати змістилися на 13 днів назад. У Львові уже підготувалися до свята та анонсували концерти, якими порадують мешканців та гостей міста, а Tvoemisto.tv зібрало їх в добірку.

Читайте також: Які різдвяні вистави можна відвідати у Львові 

Різдвяний джазовий концерт музики Френка Сінатри

Коли: 11 грудня, 19:00,

Де: Національний драматичний театр імені Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1,

Скільки: від 290 грн,

Квитки: за посиланням

Концерт Frank Sinatra music Christmas – спосіб відчути новорічний настрій та поринути у вир різдвяних святкувань у Львові. У театрі Марії Заньковецької Ви почуєте новорічні хіти Френка Сінатри Let It Snow, Jingle Bells, White Christmas, Santa Claus Is Coming To Town, Silent Night, Holy Night, а також не менш відомі святкові композиції Winter Wonderland, Last Christmas, All I Want For Christmas Is You та багато інших.

Концерт The Harry Potter Symphony

Коли: 19 грудня, 19:00,

Де: Львівський театр опери та балету, пр. Свободи, 28,

Скільки: від 390 грн,

Квитки: за посиланням.

The Harry Potter Magic and Symphony Show – це абсолютно цілісна історія, в якій є магічний відеоряд, ефектне візуальне шоу, читання уривків з книг Джоан Роулінг, захопливий інтерактив та неймовірні сюрпризи і подарунки для глядачів. А ще – це найкращі композиції Джона Вільямса, Патріка Дойла, Ніколаса Хупера та Олександра Деспла, які пролунають у виконанні студентів Гоґвортсу. Диригуватиме – Албус Дамблдор власною персоною. У супроводі Геґріда ви пройдетеся найпотаємнішими місцями школи чарів та отримаєте неймовірну насолоду від неповторного звучання улюблених мелодій. Сьогодні, так само як Гаррі Поттер переміг темні сили,  чарівники ЗСУ нищать ворога. І саме на потреби українських оборонців буде спрямовано частину коштів від продажу квитків. 

Sinatra Christmas

Коли: 26 грудня, 19:00,

Де: Львівський театр опери та балету, пр. Свободи, 28,

Скільки: від 290 грн,

Квитки: за посиланням.

Під час концерту буде нагода насолодитися різдвяними композиціями у виконанні Павла Ільницького, у супроводі оркестру під керівництвом диригента Денніса Аду. «Український Френк Сінатра» – так неформально називають Павла Ільницького, – одного з найвідоміших джазових співаків України. Вокальні навички здовував у зірки Бродвею – Річарда Берклі. Тривалий час проживав у Англії та Німеччині. Особливою несподіванкою для слухачів стане музична зустріч з Деннісом Аду – одним із найбільш яскравих джазових бенд-лідерів та безсумнівно найвідомішим джазовим трубачем України. Для вас звучатимуть: Let It Snow, Jingle Bells, White Christmas, Santa Claus Is Coming To Town, Silent Night, Holy Night, Magic Moments та інші композиції. Протягом концерту відбудеться збір коштів на Збройні Сили України, а також благодійний аукціон!


Українська пісня/Ukrainan Song Project

Коли: 25-26 грудня, 15:00,

Де: Територія !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26,

Скільки: від 350 грн,

Квитки: за посиланням.

На вас чекатиме атмосфера автентичного святкування Різдва, яке передається через покоління. І саме у Львові збереглися ці традиції. Кожен зможе потрапити в різдвяну історію, з колядками, вертепами, українськими традиціями, Миколаєм, ну і звичайно стравами, які готують лише на Різдво: від куті, до вареників і звичайно теплого глінтвейну. На гостей чекає багато різдвяних локації, персонажів, святкових фотозон. Тут також можна буде придбати сувеніри своїм близьким, зробити багато яскравих фото. Подія матиме благодійну складову: частину зібраних коштів будуть передані для сімей - переселеншв. які постражлали під час війни.

ТНМК. Новий вертеп

Коли: 28 грудня, 16:30,

Де: Event Hall на !FESTrepublic, вул. Старознесенська 24-26,

Скільки: від 490 грн,

Квитки: за посиланням.

Уся команда ТНМК вирушає в зимовий тур українськими містами з грандіозною святковою програмою «Новий вертеп». Зустрічайте музикантів у особливих ролях: Фагот – Чорт; Фоззі – Шинкар; Ярослав Верьовкін (гітара) – Цар; Костянтин Жуйков (бас) – Ірод; Віктор Корженко (барабани) – Цар; Олександр Шиманський (фортепіано, труба) – Янгол; Антон Батурин (DJ) – Цар; Євген Гусак (перкусія) – Смерть. Учасники запрошують всіх в унікальну подорож світом українського вертепу та різдвяних традицій.

Читайте також: Де у Львові зустріти Святого Миколая. Локації

Нагадаємо, новорічно-різдвяну ялинку урочисто відкрили у Львові 5 грудня, 22 грудня, на площі Ринок, перед Ратушею, відкриють шопку, яка є незмінною для міста вже 9 років, а у переддень Різдва, 24 грудня, на площі Ангелів встановлять чотирьохметрового дідуха.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!