Якою погодою розпочнеться тиждень на Львівщині. Прогноз

1901 0
Вітер буде, але помірний.
Фото умовне

Фото умовне

Синоптики оновили прогноз погоди для Львівської області. У понеділок, 30 жовтня, в регіоні буде хмарно, але без значних опадів. Про це інформує Львівський гідрометцентр.

«30 жовтня погоду визначатиме теплий сектор циклону з центром над країнами Балтії. Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сьогодні львів'яни перейшли на зимовий час 

Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 8 – 13° тепла, вдень 15 – 20° тепла. По місту Львову: Температура вночі 9 – 11° тепла, вдень 18 – 20° тепла.

Читайте також: Понад 100 населених пунктів Львівщини залишилися без електропостачання через негоду

Нагадаємо, енергетики заживили усі населені пункти у Львівській області, які вчора постраждали від негоди. Загалом в області було знеструмлено понад 100 сіл та міст.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!