Політична реклама

Якщо Ви на вулицях Львова помітили людину, яка замерзає, дзвоніть за номером 297 59 11

1859 0
Якщо будь-хто із мешканців Львова помітить людину, що замерзла або потребує допомоги, потрібно дзвонити за номером 297 59 11. Окрім того допомогти людям, які не мають житла, можна, принісши у Центр обліку та перебування безпритульних взуття та одяг.

Якщо ж ви помітили на вулиці людину, котра не може рухатися, нерозбірливо розмовляє і має дуже погане самопочуття, варто негайно викликати швидку, навіть коли людина перебрала алкоголю. Адже у будь-якому стані при такому температурному режимі людина може дуже серйозно пошкодити своє здоров’я, - повідомляє сайт ЗІКу.

У Львові на вул. Кирилівській працює Центр обліку та перебування безпритульних. 3а ніч туди приходить від 30-40 безхатченків.

За словами директора Центру обліку бездомних о. Олега Федоренка, зараз нестачі у продуктах і одязі в Центрі немає. Натомість бракує чоловічого взуття великих розмірів і теплих шкарпеток, - повідомляє "Вголос".

«Нагальні потреби в нас стабільні – взуття чоловіче великих розмірів і теплі шкарпетки. Перев’язочні в нас є, верхній теплий одяг в нас є, чай, цукор, мівіна, макарони в нас є. Ми будемо раді будь-якій допомозі», - наголосив Федоренко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!