Яких підручників може не вистачати у наступному навчальному році

1376 0
Найбільша потреба у підручниках 5 та 9 класів.
фото: www.slobodnaevropa.org

фото: www.slobodnaevropa.org

Міністерство освіти і науки України оприлюднило перелік шкільних підручників, в яких виникне потреба в 2022 році. Загалом у відомстві визначають потребу у понад 140 назвах підручників для українських шкіл, повідомляє Освіта.юа.

Читайте також: Як цьогоріч будуть зараховувати дітей у перший клас. МОН назвало умови

До переліку включили 66 назв підручників для 5 класу, 64 назви підручників для 9 класу та 12 назв підручників для шкіл, які навчають учнів з порушенням інтелектуального розвитку.

У Міністерстві освіти і науки зауважили потенційним авторам, що зміст підручників має спрямовуватися на реалізацію відповідних модельних навчальних програм та їх компетентнішого потенціалу.

«Видання навчальної літератури, призначеної для впровадження інноваційних підходів до організації освітнього процесу для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників, є можливим лише після проведення конкурсного відбору», – заявили у відомстві.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!