З квітня проїзд у електротранспорті Львова може подорожчати

6034 3
Тариф може підвищитися до 5,5 гривень.

З квітня у Львові може подорожчати проїзд у електротранспорті. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник комунального підприємства Іван Бондар.

«Це реальна перспектива. Економічно обґрунтованим є тариф 5,5 гривень. Який же буде затверджено в результаті – ще невідомо», – говорить він.

Читайте також: У Львові може з’явитися ще одне трамвайне депо

За його словами, причинами майбутнього підвищення тарифу є, першочергово, подорожчання електроенергії з 1 квітня для «Львівелектротрансу» на 12,5%. Також серед чинників, які впливають на тариф, є зростання мінімальної заробітної плати та подорожчання комплектуючих запчастин для електротранспорту.

Читайте також: Проїзні на львівський електротранспорт можна купити онлайн. Інструкція

«Попереду ще регуляторні процедури, громадські слухання, затвердження в антимонопольному комітеті та ухвалення виконкомом ЛМР», – каже Іван Бондар.

Нагадаємо, що з 2 до трьох гривень проїзд у електротранспорті Львова подорожчав 1 вересня.

Анна Журба


Читайте також:
23 Лютого, 2018 18:51
ПанзіЛьвова Садовий хоче возити пенсіонерів задармо, а працюючі мають за то платити. Тарифи все зростають, але якості і з комфорту так ніхто й не побачив. А ще та зарплата більмом їм в оці: пару гривень накинули, а ціни вгору на десяток. Скоро пішки на роботу ходитимемо...
23 Лютого, 2018 11:42
... а чому не 5.53?
Як дiбiли с тими копiйками.
22 Лютого, 2018 18:09
ілля Ви зробіть так , щоб платилили всі поголовно. Тоді не треба буде порядним людям , тим , що платять підвищувати тариф до 5,5 гр. А що виходить - жменька тих , що платять будуть ще доплачувати за орди тих , що не платять.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!