З пологового у Львові виписали передчасно народжену трійню

2436 0
Дітей виписали додому на 51 добу перебування у лікарні.
Фото: Львівський обласний клінічний перинатальний центр

Фото: Львівський обласний клінічний перинатальний центр

Зі Львівського обласного клінічного перинатального центру виписали передчасно народжену трійню. Діти народилися на 30 тижні вагітності шляхом кесаревого розтину, пишуть у перинатальному. 

Перший хлопчик – 1200г, 35 см, дівчинка – 1200г, 39 см, третій хлопчик – 1300г, 39 см. 

Читайте також: Скільки немовлят народилось у пологових Львівщини від початку року і де найбільше

Спочатку діти були у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених, а після стабілізації стану їх перевели до відділення другого етапу виходжування, де й продовжили лікування. 

На 51 добу дітей виписали додому з масою відповідно 2210г/ 45 см, 2410 г/ 44 см, 2430 г/45 см. 

Нагадаємо, що за минулий рік всього у Львівській області народилося 17690 немовлят. З них 3801 дитина з'явилася на світ у Львові. У Третій міській клінічній лікарні Львова народилось 1625 немовлят, в Пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова – 1971, а пологому відділенні Першого ТМО з'явилось на світ 205 новонароджених.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!