На Львівщині викрили 11 чоловіків, які намагалися незаконно виїхати за кордон

564 0
Дев’ять з них намагалися організувати чоловіки з Одещини.
Фото умовне

Фото умовне

За 20-21 січня прикордонники на українсько-польському кордоні, а саме на Львівщині, викрили 11 спроб незаконного перетину. Про це повідомила пресслужба відомства. 

У повідомленні вказано, що викрили найбільше чоловіків з Одещини – 9 осіб, а також з Кропивницького, Хмельницького, Києва та Дніпропетровської області. Ухилянти намагалися перетнути польсько-український кордон з документами, які мали ознаки підроблених.

Читайте також: На Львівщині посадовців двох лікарень підозрюються у вимаганні хабарів

Наразі за використання фальшивок її загрожує відповідальність за ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ. За це їм загрожує  штраф до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років. 

Нагадаємо, що на Львівщині, затримали жінку, яка організувала переправлення ухилянтів за кордон. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!