За минулу добу на Львівщині через коронавірус померли троє людей

1642 0
На Львівщині з початку пандемії померли 3 668 пацієнтів.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львівській області за минулу добу від коронавірусної хвороби померли троє людей. Загалом же внаслідок ускладнень від Сovid-19 на Львівщині уже померли з початку пандемії 3 668 пацієнтів. 

Читайте також: Львівські медики, які пішли від нас через коронавірус. Фото, спогади

Сьогодні у реанімації перебуває 21 людина із коронавірусом, з них на апаратах ШВЛ перебувають троє хворих. А загалом у стаціонарах області перебувають із цією недугою 172 мешканців.

Найбільше хворих у Львівській обласній інфекційній лікарні (24), у Центрі легеневого здоров'я (40), у Львівському обласному госпіталі ветеранів воєн та репресованих (22), у Лікарні швидкої допомоги (30), у Стрийській міській лікарні (29), у Новояворівській РЛ №1 імені Юрія Липи (14).

За увесь час пандемії на Сovid-19 захворіли 137 723 мешканці області.

Читайте також: У Львові виявили британський штам коронавірусу

Нагадаємо, що Всесвітня організація охорони здоров'я застерегла, що варіант Delta, який зараз присутній у 92 країнах, може стати причиною нової смертоносної хвилі коронавірусної інфекції. Також МОЗ прогнозує нову хвилю коронавірусу восени.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!