За незаконну рубку дерев на Львівщині підприємство оштрафували на понад 185 тис. грн

909 0
«Галсільлліс» займалося незаконною вирубкою дерев-насінників.
Умовне фото

Умовне фото

У Львівській області суд оштрафував на понад 185 тисяч грн Миколаївський ДЛГП «Галсільліс» за незаконну рубку дерев-насінників. 

Джерело: Державна екологічна інспекція у Львівській області

«У процесі судового розгляду представниками Інспекції та прокуратури Львівської області повністю доведено вину лісопорушника, що призвело до позитивного рішення суду», – пишуть у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині виявили незаконну вирубку дерев на 16 млн грн

Зазначимо, що 17 травня 2023 року ДЛГП «Галсільлліс» вже отримувало штраф за незаконну вирубку лісів в розмірі 157 300 грн.

Нагадаємо, що 2 червня у селі Бережниця Стрийського району виявили незаконну рубку 321 дерева.Працівники Інспекції встановили, що в полезахисних смугах за межею населеного пункту зрубали 320 дерев породи вільха та дуб. Сума завданої шкоди становить 3 186 385 грн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!