Закінчився третій раунд переговорів між Україною та Росією. Результати

9936 0
На перемовинах вдалося досягнути невеликих позитивних змін щодо гуманітарних коридорів.
фото пресслужби офісу президента

фото пресслужби офісу президента

Завершився третій раунд переговорів України та Росії, які відбувалися у Біловезькій пущі. Як повідомив учасник української делегації, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, вдалося досягнути позитивних зрушень щодо організації гуманітарних коридорів з територій, де тривають бойові дії.

Читайте також: Жоден лідер світу не відреагував на анонсовані Росією обстріли України, – Зеленський 

«Третій раунд переговорів закінчився. Є невеликі позитивні зрушення щодо покращення логістики гуманітарних коридорів. У них будуть внесені зміни. Ми отримаємо більш ефективну допомогу людям які сьогодні потерпають від агресії РФ.

З точки зору ключового політичного треку, в який входить і припинення вогню, і перемир’я, і взагалі закінчення бойових дій, інтенсивні консультації будуть продовжені. На сьогодні результатів, які суттєво покращують ситуацію, поки що нема. Тим не менше, консультації будуть продовжені і ми отримаємо результат», – повідомив він у Twitter.

Читайте також: Зло Путіна. Яким є психологічний портрет російського диктатора

Нагадаємо, що 28 лютого відбувся перший раунд переговорів між Україною та Росією. До складу делегації увійшли: голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький. Ключове питання перемовин – негайне припинення вогню та відведення військ із території України.

3 березня відбувався другий раунд переговорів між Україною та Росією.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!