Завтра Львів попрощається із загиблим на війні захисником. Що про нього відомо

2358 0
Мешканців закликають долучитись до церемоній прощань та утриматися в цей час від розважальних заходів і святкувань.
Фото умовне

Фото умовне

Завтра, 7 липня, Львів попрощається з Тарасом Дацком, який загинув на війні з росією. Чин похорону розпочнеться о 12:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 12:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Джерело: Львівська міська рада

Поховають Героя на Личаківському кладовищі. Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Читайте також: У Львові попрощаються ще з двома героями. Що про них відомо

Що відомо про Героя

Тарас Дацко (10.10.1974-01.07.2023) Львів’янин. Навчався у Середній загальноосвітній школі №30. Закінчив Професійно-технічне училище №48 Після завершення навчання проходив військову службу в Житомирі у лавах десантно-штурмових військ, здобув звання «молодший сержант».

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Харківщині.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!