На Львівщині розпочинається весняний призов

2494 0
Повістки отримають понад 14 тисяч людей.
Фото: DT.ua

Фото: DT.ua

Кабінет Міністрів України затвердив чисельність громадян, що підлягають призову на строкову військову службу, а також обсяг видатків для проведення призову  у квітні-травні 2017 року. Про це йдеться у розпорядженні КМУ.

Читайте також: Як в 20 років пройти Попасну, врятувати друга і залишитись в армії

Загалом повістки отримають 14135 осіб. З них 9135 осіб відправляться до Збройних сил України, 4200 — до Національної гвардії України, ще 800 осіб будуть проходити  службу у Державній спеціальній службі транспорту.

У Львівській області повістки отримають 730 призовників. З них 465 вирушать у Збройні сили України, 225 служитимуть у Національній гвардії, а 40 – у транспортній службі. На забезпечення призовників із Львівщини буде витрачено 2 мільйони 403 тисячі 984 гривні. Загалом сума видатків становить 46 мільйонів 548 тисяч 392 гривні.

Читайте також: В Україні призвуть до армії лише 4 тисячі офіцерів запасу: роз'яснення

Обсяг видатків на одного призовника становить 3293 гривні 13 копійок, із них: 3200 гривень – для виплати грошової допомоги громадянам України, які призиваються на строкову військову службу; 93 гривні 13 копійок – для підготовки та проведення призову на строкову військову службу (без урахування коштів на харчування та перевезення громадян України, призваних на строкову військову службу, із збірних пунктів обласних та Київського міського військових комісаріатів до місця служби).

Опублікував Ярослав Сиваківський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!