Україна

Зеленський на Ставці доручив провести повну ревізію всіх укриттів країни

559 0
Міністри повинні провести повну ревізію всіх захисних споруд в Україні.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки головнокомандувача та доручив перевірити всі укриття України.

Джерело: Зеленський у Telegram

Зокрема, члену Cтавки, міністру стратегічних галузей Олександру  Камишіну доручили провести повну ревізію всіх захисних споруд Києва. Він має надати звіт президенту через 10 днів. Таку ж вказівку по Україні отримав міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. Також під час засідання розглядати стану української ППО. Говорили про її потреби для відбиття загроз із землі, з моря, з повітря, а також обговорювали шляхи вдосконалення з урахуванням наявних ресурсів, надходжень від партнерів та власного виробництва. Говорили й про фронт, однак деталей не повідомляють. 

Заслухали члени також доповідь розвідки щодо країн, які допомагають росії не просто обходити санкції, а й нарощувати виробництво ракет та дронів в умовах війни.

«Готуємо відповідні рішення», – наголосив президент.

Нагадаємо, що в ніч на 1 червня у Києві біля поліклініки внаслідок нічної ракетної атаки російської федерації загинула 9-річна дівчинка, її мама та ще одна жінка. Столичний мешканець, чия дружина загинула під час атаки росіян, розповів, що люди прибігли вночі до укриття, але їм не ніхто не відкрив.

Додамо, що у Львові також ініціювали перевірку усіх укриттів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!