На правах реклами

ЖК Helga у Львові. Першу чергу збудують швидше, ніж планували

2210 0
При цьому, умови розтермінування для своїх клієнтів в компанії змінювати не будуть.

Будівельні роботи першої черги нового житлового комплексу Helga, який зводять на вулиці княгині Ольги, 120, буде завершено майже на 9 місяців раніше запланованого, повідомили в компанії Viking Development.

«Вже до кінця 2023 плануємо завершити. Будівництво першої черги було розпочато в серпні минулого року і плани складали з урахуванням ситуації, в якій перебувала галузь. Водночас компанія зуміла відлагодити всі ланцюжки  постачання і будівництва, що забезпечило прогрес на будмайданчиках», – зазначила директор з продажів Viking Development Вікторія Павлюк.

Такий підхід, говорять в компанії, дозволить швидше виконати зобов’язання перед своїми клієнтами, щоб ті могли планувати ремонти, вселятися чи використовувати квартири під оренду, що, відповідно, принесе їм дохід.

При цьому, умови розтермінування в компанії змінювати не будуть. Йдеться про 3 та 4 квартал 2024 року, як було заплановано раніше. Це дозволить клієнтам заощадити десь близько 10-20% своїх вкладень – через фінансову лояльність компанії, зменшений термін очікування і, відповідно, меншу інфляційну вразливість.

Загалом це вже другий проєкт компанії, подібний за масштабом, функціоналом і підходами. Першим став Viking Park на перетині вулиць Пимоненка та Зеленої, де було збудовано бізнес-центр класу А (під час його презентації стало відомо, що одна з найбільших інвестиційних компаній в Україні Dragon Capital стала його власником), а влітку 2022 було здано в експлуатацію другу чергу будівництва з житловими секціями.

ЖК Helga на вулиці княгині Ольги, 120 – мультифукціональний комплекс, що об’єднує житло, комерційні, громадські приміщення і бізнес-центр, який сертифікований за стандартом BREAM (провідний і найбільш широко вживаний метод оцінки екологічної ефективності будівель) з перспективою отримання високого рейтингу VERY GOOD. Сертифікується процес проєктування та будівництва за схемою international nc-v6 new construction: commercial. Будівлю вже зареєстровано та надано номер і доступ до системи оцінювання.

«Це мікроквартал повноцінного простору – бізнес-центр комплексу створюватиме осередок району, а це і робочі місця, і необхідні пропозиції і капіталізація простору. Комерційні приміщення перших поверхів забезпечуватимуть близькість якісних послуг та товарів, а підземний паркінг вирішує питання як безпеки, так і вільної території, яка відведена під сквер, відпочинкові, розвиткові і дитячі майданчки», – говорять в компанії.

Детальніше про ЖК Helga та компанію Viking Development можна дізнатися за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!