На правах реклами

Золоті сережки-кільця. Як правильно підібрати необхідний аксесуар

738 0
Існує стереотип, що найбільш універсальна прикраса, якщо говорити про сережки, – це пусети. Але ювеліри з цим не згодні, адже пропонують різні варіації інших коштовностей, які також мають попит.

За даними експертів Zlato.ua, серед найбільш затребуваних коштовностей, – золоті кільця. Ювеліри пропонують такі вироби у різних варіантах як щодо декору, так і розмірів, стилістики. Усі моделі вражають витонченістю та здатністю доповнити ваш стиль. Асортимент таких прикрас постійно розширюється і багато торговельних мереж вводять їх у свої ювелірні колекції.

Також оновлюється і модельний ряд таких виробів, тож, незважаючи на «однаковість» форми, всі рішення різні і є унікальними.

Для різних випадків та під різні вбрання

З одному боку, сережки-золоті кільця дуже лаконічні, тому носити їх актуально у тандемі з вбранням у стилі кежуал. З іншого – у модельному ряді виробників є і розкішні версії, які ідеально доповнюють вечірні образи.

Усі рішення красиві, але оскільки різних варіантів дуже багато, то перед покупкою доведеться порівняти чимало версій. Вибрати аксесуар можна, орієнтуючись на:

  1. метал, який використовують при виготовленні, а точніше його сплав;
  2. дизайн;
  3. розмір;
  4. декор;
  5. вартість.

Вироби в золотому монохромі можуть відрізнятися за відтінками. Вони є у червоній, жовтій або білій гамах (все залежить від сплаву, який використовують). Біле золото часто покривають родієм, таким чином створюються різні візуальні ефекти. Хоча родієве покриття – це не тільки про візуальний ефект (блиск), але і про гіпоалергенність. Якщо у вас чутлива шкіра, прикраса з родієм – ваш «порятунок».

Форма у всіх екземплярів підходить під будь-який овал обличчя. Головне визначитися: вам потрібні невеликі кільця, широкі або вузькі, лаконічні чи з декором.

Стосовно декоративного оформлення, то кожна прикраса має свою особливість. Використовують вставки або дорогоцінні камені. Тип каменю, його каратність та кількість впливають на ціну.

Відомі бренди пропонують не лише жіночі колекції, а й дитячі серії. Експерти Zlato.ua радять звернути на них увагу, бо сережки-кільця (золоті) – це ще й чудова ідея для подарунку. До таких коштовностей не складно підібрати інші прикраси.

Каталог постійно поповнюється новими серіями, а кожна модель приваблює продуманістю та зручністю. Фото, як і описи виробів, допоможуть визначитися з вибором.

До того ж великий вибір дасть можливість підібрати золоті сережки-кільця безпосередньо на ваш смак до того чи іншого свята та розрахувати під відповідний бюджет.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!