Ворог посилює авіаційні удари. ЗСУ знищили 15 ворожих цілей в небі над Україною

2647 0
Ворог посилив авіаційні удари по Україні, збільшив пуски ракет авіаційного та морського базування.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

28 квітня Збройні сили України вразили 15 повітряних цілей російських окупантів. Противник нарощує сили на землі та небі, відтак, почастішали авіаційні удари, пуски крилатих ракет авіаційного та морського базування. Про це повідомив речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Читайте також: У США схвалили закон про ленд-ліз для України

«П’ять таких ракет – типу «Калібр» та типу «Х» збито протягом доби. Також противних збільшує присутність БпЛА в українському небі, які успішно знищує наша протиповітряна оборона. Уражено 9 безпілотників: 7 – типу «Орлан-10» і два – невстановленого типу», – зазначив речник.

Також на Харківщині зенітний ракетний підрозділ Повітряних сил збив ще один винищувач-бомбардувальник Су-34.

Зазначається, що авіація Повітряних Сил продовжує виконання спеціальних завдань в повітряному просторі України. Це і транспортні перевезення, і винищувальне прикриття ударних груп штурмовиків та бомбардувальників, які завдають вогневих уражень по позиціях окупаційних військ.

Нагадаємо, ввечері 28 квітня російські військові випустили ракети по Києву. сталося два влучання в центрі міста у Шевченківському районі. Одна з них потрапила у житловий будинок. Є постраждалі. 

Також окупанти нанесли ракетний удар по інфраструктурному об'єкту на Хмельниччині. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!