Звідки була загроза ракетного удару по території Львівщини

1226 0
Коротко про головне з життя Львівщини за добу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Ракетна небезпека. Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 20 березня о 09:11. Була загроза ракетного удару з території білорусі. Небезпека не справдилась. На Львівщині спокійно. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Прихисток переселенців. Евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій на Львівщину приїхала ще 91 людина. До Перемишля з області потягами вирушили 1284 особи.

Читайте також: З полону повернули бійця зі Львівщини, що перебував там понад пів року

Медицина. Троє пацієнтів та команда протезистів Superhumans Center й фахівці з інших областей України вирушили на тренінг до світових лідерів в галузі протезування – Ottobock, в німецьке місто Дудерштадт. Під час тритижневого навчання кожен пацієнт отримає протези. Клініку Superhumans Center створюють на базі одного з медзакладів області. Відкриття першої черги центру відбудеться 3 квітня. Для всіх жителів України, які постраждали через повномасштабну війну, послуги тут будуть безплатними.

Бригада фахівців Львівського обласного клінічного перинатального центру регулярно виїжджає у різні куточки Львівщини та обстежує жінок. Від початку року мобільна гінекологічна бригада виконала понад 30 виїздів. Проконсультували близько 500 жінок. Якщо виявляють патологічні стани та для майбутнього дообстеження чи лікування пацієнток скеровують у Львівський обласний клінічний перинатальний центр. 

Ремонт доріг. У Самбірському районі ремонтують автомобільний шлях Дроздовичі – Міженець – Бісковичі.

Підтримка ЗСУ. Понад 20 тисяч гривень зібрали у Львівському районі під час благодійної події – Кубка Городка з мініфутболу серед ветеранів. Ці кошти представники «Ліги ветеранів Львівщини» використають, щоб поїхати на передову, до захисників.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!