Новини
Сторінка:919293
  • Після «Євро-2012» на львівському стадіоні будуть свята, фестивалі і концерти Після «Євро-2012» на львівському стадіоні будуть свята, фестивалі і концерти Про це сьогодні в Києві заявив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, - повідомляє ЗІК із посиланням на УНІАН.
  • Завтра частина Львова не матиме води Завтра частина Львова не матиме води Через підключення нового водогону на Городоцькій завтра, 5 жовтня, буде припинене водопостачання до окремих будинків вулиці, а без гарячої води, через заміну запірної арматури, залишаться мешканці вул. Володимира Великого, Рубчака, Бойчука і прилеглих до них.
  • Впродовж чотирьох ночей частина вулиці Пасічної буде закрита для руху транспорту Впродовж чотирьох ночей частина вулиці Пасічної буде закрита для руху транспорту У зв’язку з влаштуванням водопровідних мереж через вул.Пасічну, 4-7 жовтня вночі для руху транспорту буде закрита частина вулиці.
  • Львів Львів'ян просять знімати на камеру водіїв, які палять в салоні автобуса Асоціація перевізників «Львівський пасажирський транспорт» спільно з управлінням транспорту і зв’язку ЛМР розпочинають боротьбу з палінням у громадському транспорті і звертаються до львів’ян з проханням повідомляти про випадки паління у маршрутних автобусах.
  • Водійські права, отримані за СРСР, діятимуть до 2014 року Водійські права, отримані за СРСР, діятимуть до 2014 року Верховна Рада вирішила встановити термін дії водійських посвідчень старого зразка. Водійські посвідчення, видані в СРСР, припиняють свою дію з 1 січня 2014 року.
  • Швидкісні потяги доїжджатимуть зі Львова до Києва за 5 годин Швидкісні потяги доїжджатимуть зі Львова до Києва за 5 годин До «Євро-2012» зі Львова до Києва курсуватиме 3 пари швидкісних пасажирських поїздів. Їхня максимальна швидкість – 160 км/год., і в дорозі вони будуть 5 годин.
  • Cтрахова виплата при оформленні європротоколу становитиме 10 тис. гривень Cтрахова виплата при оформленні європротоколу становитиме 10 тис. гривень Держфінпослуг визначився з максимальною сумою, яку постраждалі в ДТП зможуть отримати в рамках європротоколу.
  • Водіям дозволили записувати ДАІшників на відео і не давати їм права Водіям дозволили записувати ДАІшників на відео і не давати їм права Відтепер водій не зобов`язаний передавати в руки інспектора ДАІ посвідчення водія і може фіксувати на відео своє спілкування з ним. Про це повідомив головний інструктор відділу організаційної роботи ДПС УДАІ МВС України Олег Сірий, коментуючи законодавчі зміни у діяльності Державтоінспекції, які були нещодавно ухвалені Верховною Радою.
  • В Україні можуть піднятись ціни на іномарки В Україні можуть піднятись ціни на іномарки В Україні можуть знову подорожчати імпортні автомобілі. Уряд затвердив звернення до СОТ щодо підвищення ввізних мит з 10% до 25%.
  • Журнал "Ангелятко" назвав улюблених письменників львівської малечі Журнал "Ангелятко" назвав улюблених письменників львівської малечі Найкращий дитячий журнал визначив найкращих дитячих письменників. Всеукраїнське видання «Ангелятко» назвало найулюбленіших авторів малих українців. Хто на Олімпі дитячого чтива – дивіться у сюжеті медіа-порталу «Твоє місто».
Сторінка:919293
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!