Новини
  • Укрзалізниця повертатиме пасажирам гроші за спізнення "Хьюндаїв"? Укрзалізниця повертатиме пасажирам гроші за спізнення "Хьюндаїв"? "Укрзалізниця" має намір ввести компенсації пасажирам за запізнення швидкісних потягів "Інтерсіті+". Про це пише Комерсант-Україна з посиланням на прес-службу УЗ.
  • Збірна України перемогла збірну Швеції з рахунком 2:1. ОНОВЛЕНО Збірна України перемогла збірну Швеції з рахунком 2:1. ОНОВЛЕНО У сьогоднішньому матчі групи D чемпіонату Європи з футболу перемогу здобула Збірна України. Обидва голи у ворота шведів забив форвард української команди Андрій Шевченко (55' і 61').
  • Львівських дітей віком 10-14 років запрошують на "Канікули на Дністрі" Львівських дітей віком 10-14 років запрошують на "Канікули на Дністрі" Турклуб "Аргонавт-Манівці" запрошує дітей у 5-денну мандрівку на катамаранах і байдарках - табір "Канікули на Дністрі" - повідомили "Твоє місто" організатори.
  • Матч Україна-Швеція розпочнеться сьогодні о 21.45. Трансляція наживо - на каналах "Україна" та "Футбол". ОНОВЛЕНО Матч Україна-Швеція розпочнеться сьогодні о 21.45. Трансляція наживо - на каналах "Україна" та "Футбол". ОНОВЛЕНО Сьогодні на чемпіонаті Європи з футболу розпочнуться матчі в групі D. Першими зіграють у Донецьку національні команди Франції та Англії. А на головній арені Євро-2012 о 21.45 збірна України зустрінеться з командою Швеції.
  • Львів продовжує фестивалити.Культурна програма на 11 червня Львів продовжує фестивалити.Культурна програма на 11 червня Сьогодні, 11 червня, у Львові на вболівальників, туристів та мешканців міста чекають ярмарки, трансляції матчів, ігри з флорболу, виступ оркестру та національна кухня і музика країн-учасниць Євро-2012. Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міської ради
  • В Україні - штормове попередження. У Львові очікуються зливи В Україні - штормове попередження. У Львові очікуються зливи Внаслідок сильних дощів 11 - 12 червня очікується формування паводків з підвищенням рівнів води над поточними рівнями - повідомляє Zaxid.net.
  • Завтра з 14.00 вул. Стрийську закриють для руху приватного транспорту Завтра з 14.00 вул. Стрийську закриють для руху приватного транспорту Завтра, 9 червня, на «Арені Львів» відбудеться перший футбольний матч Єврочемпіонату. «Арена Львів» прийматиме збірні Німеччини та Португалії. Як повідомлялося раніше, під час футбольних матчів у Львові - 9, 13 та 17 червня вулиця Стрийська буде закрита для приватного транспорту з 14:00 год. 02:00 год. Решту червня рух транспорту по вул. Стрийській не обмежуватимуть.
  • На час Євро-2012 відкрито новий пункт пропуску на кордоні України з Польщею На час Євро-2012 відкрито новий пункт пропуску на кордоні України з Польщею З 5 червня у тимчасовому режимі, на час Євро-2012 року, відкрито пункт пропуску «Угринів–Долгобичув» для всіх громадян - повідомили "Твоє місто" у прес-службі Львівської ОДА.
  • 9 червня у Львові курсуватимуть експрес-маршрути до стадіону та фан-зони 9 червня у Львові курсуватимуть експрес-маршрути до стадіону та фан-зони У дні проведення футбольних матчів - 9,13,17 червня, у Львові курсуватимуть два експрес-маршрути, які забезпечать оперативний доїзд до головних об’єктів футбольного життя – «Арени Львів» та офіційної фан-зони УЄФА.
  • У Львові відкрили фан-зону на 27 тисяч осіб У Львові відкрили фан-зону на 27 тисяч осіб Львівська фан-зона офіційно відкрита! Від сьогодні більше 27 тис осіб зможуть переглядати концерти та футбольні трансляції в самому центрі міста – на пр. Свободи - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі "Львів 2012"
  • Сьогодні - старт Євро-2012 Сьогодні - старт Євро-2012 Сьогодні починається фінальна частина Чемпіонату Європи з футболу, яку разом приймають Україна та Польща. Цьогорічний Чемпіонат Європи з футболу, який вважається найпрестижнішим в Європі футбольним змаганням на рівні національних збірних і третім у світі після літніх Олімпійських ігор та ЧС з футболу, стане 14-м за ліком.
  • Як пересуватися Львовом під час Євро-2012 Як пересуватися Львовом під час Євро-2012 Під час проведенням матчів фінальної частини «Євро-2012», у рух громадського транспорту внесено незначні зміни - повідомляє медіа-центр "Львів 2012".
  • На два дні у Львові перекрито рух транспорту вулицею Під дубом На два дні у Львові перекрито рух транспорту вулицею Під дубом У Львові 7 та 8 червня перекрито рух транспорту на вул.Під дубом на відтинку від просп. Чорновола до вул. Замарстинівської, - повідомив медіа-центр «Львів-2012».
  • Львів фестивалитиме на Євро-2012. Програма заходів Львів фестивалитиме на Євро-2012. Програма заходів Екзотичні видовищні вогняні шоу, веселі циркові номери (парк ім. І. Франка, пл. Ринок, пл. Галицька), а також безліч інших акцій та заходів відбуватимуться у Львові під час Євро 2012 - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі "Львів 2012"
  • В Україні на 15% подорожчає пиво В Україні на 15% подорожчає пиво Подорожчання енергоносіїв стане основною причиною зростання ціни на пиво.
  • Національні візи Республіки Польща відтепер будуть безкоштовними Національні візи Республіки Польща відтепер будуть безкоштовними Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко та Міністр закордонних справ Республіки Польща Радослав Сікорський підписали Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про скасування оплати за видачу національних віз. Про це повідомляє прес-служба МЗС України.
  • Рух тролейбуса №13 призупинено до кінця єврочемпіонату Рух тролейбуса №13 призупинено до кінця єврочемпіонату Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», від минулої суботи, призупинено рух тролейбуса №13 у зв’язку з перекриттям вулиці М.Гнатюка. Про це повідомили у медіа-центрі "Львів 2012".
  • У Львові відкрили медіа-центр "Львів 2012" У Львові відкрили медіа-центр "Львів 2012" У Львові офіційно відкрили міський медіа-центр «Львів 2012»:. Відтак, уже від сьогодні, 6 червня, усі акредитовані журналісти зможуть отримати беджі та перепустки, матимуть можливість працювати у медіа-центрі за робочими місцями та відвідувати щодня 5-6 прес-конференцій та брифінгів - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі.
  • Від завтра проїзд у львівських трамваях подорожчає Від завтра проїзд у львівських трамваях подорожчає У Львові старі квитки на трамваї та тролейбуси можна буде обміняти на нові протягом двох тижнів з дня впровадження нових тарифів. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.
  • Укрпошта у Львові відтепер працює довше. Адреси відділень Укрпошта у Львові відтепер працює довше. Адреси відділень У Львові відтепер якісні поштові послуги можна отримати з 7-00 до 21-00 у відділеннях «Укрпошти». Про це повідомляє прес-служба Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта».
  • Вартість проїзду у львівських трамваях може зрости до 1 грн. 50 коп. Вартість проїзду у львівських трамваях може зрости до 1 грн. 50 коп. Львівський виконавчий комітет прийняв рішення з 7 червня підвищити ціну на проїзд у електротранспорті на 25 копійок - до 1 грн. 50 коп. Утім депутати від «Свободи» стверджують, що на сесії міськради проголосують проти.
  • У Львові знову працюють евакуатори У Львові знову працюють евакуатори У Львові знову запрацюють евакуатори. Рішення про це було прийнято сьогодні, 1 червня, на засіданні виконкому Львівської міськради.
  • Львів Львів'ян закликають прикрасити свої домівки на Євро-2012 Історик Михайло Галущак створив у Facebook групу під гаслом «Вивіси прапор під час Євро-2012». За декілька днів група назбирала близько 500 прихильників.
  • Джазові вихідні у Львові: платні та безкоштовні події AlfaJazzFest-2012 Джазові вихідні у Львові: платні та безкоштовні події AlfaJazzFest-2012 Другий міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest пройде у Львові 1-3 червня 2012 року. Цього разу джаз у Львові лунатиме на трьох сценах: велика платна сцена в Парку культури та дві безкоштовні – в дворику Палацу Потоцьких і на площі Ринок.
  • Генконсульство Польщі у Львові в червні матиме два вихідних Генконсульство Польщі у Львові в червні матиме два вихідних 4 та 7 червня 2012 року Генеральне консульство Республіки Польщі у Львові не прийматиме вiдвiдувачiв. Оголошення такого змісту розміщене на офіційному сайті консульства.
  • На свята у Львові працюватимуть три відділення поштового зв’язку На свята у Львові працюватимуть три відділення поштового зв’язку У Львові, на Зелені свята, зокрема, 4 червня, працюватимуть лише 3 відділення поштового зв’язку. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.
  • Додаткові потяги на південь призначила Львівська залізниця Додаткові потяги на південь призначила Львівська залізниця На Львівській магістралі підготувалися до напруженого періоду літніх пасажирських перевезень – у найпопулярнішому південному напрямку окрім графікових потягів курсуватимуть ще два додаткові поїзди. Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці.
  • На літо у Львові з На літо у Львові з'являться нові авіарейси Зі Львова у літній період можна буде полетіти до Сімферополя, Анталії, Хургади, Тівата та Геракліона. Про це сьогодні, 31 травня, під час брифінгу повідомив генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Роман Гонтарев.
  • Вулицю Стрийську закриватимуть у дні матчів на 12 годин Вулицю Стрийську закриватимуть у дні матчів на 12 годин Під час Євро-2012 вул. Стрийська для приватного транспорту буде закрита тільки 3 дні по 12 годин – 9, 13 та 17 червня з 14:00 до 02:00. Решту червня рух транспорту по вул. Стрийській не обмежуватимуть - повідомили "Твоє місто" у прес-службі Львівської міськради.
  • На час Євро-2012 у Львові працюватимуть евакуатори На час Євро-2012 у Львові працюватимуть евакуатори Список вулиць у Львові, на яких у дні проведення матчів буде заборонено паркування транспортних засобів, уже відомий. Туди входять також і спеціально відведені та обладнані майданчики для паркування. Про це повідомила Львівська міська рада.
  • У Львові виступлять Scorpions. Квитки - від 390 до 1990 грн У Львові виступлять Scorpions. Квитки - від 390 до 1990 грн 27 жовтня у Львові на Велотреку СКА відбудеться єдиний в історії міста концерт гурту «Scorpions». Шоу обіцяє бути вражаючим, а ціни на квитки коливаються від 390 грн до 1990 грн - повідомляють організатори.
  • Дрес-код: етностиль Дрес-код: етностиль Етностиль - завжди цікаво і доречно!
  • Біля залізничного вокзалу у Львові заборонили стоянку Біля залізничного вокзалу у Львові заборонили стоянку На площі Двірцевій у Львові (біля залізничного вокзалу) заборонено паркувати приватні авто.
  • У Львові замість ринку відкриють парковку У Львові замість ринку відкриють парковку Виконавчий комітет ЛМР вніс зміни до рішення «Про демонтаж тимчасових торговельних рядів та надання дозволу на організацію зони паркування на пл. Липневій».
  • У червні львів У червні львів'яни матимуть декілька вихідних В наступному місяці співробітників підприємств і організацій, де встановлено п'ятиденний робочий тиждень, очікують два додаткових вихідних. А в містах, що приймають Євро-2012, місцева влада рекомендує працедавцям влаштувати вихідні ще й у дні проведення матчів.
  • Центр Львова перекрито Центр Львова перекрито Сьогодні для руху транспорту у Львові повністю перекривають пр. Свободи, у зв'язку із проведенням монтажних робіт по облаштуванню фан-зони. Відтак, діятиме об'їзд по вул. Підвальній. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Від сьогодні центр Львова - пішохідна зона Від сьогодні центр Львова - пішохідна зона Нагадаємо, що від сьогодні. 28 травня у центрі Львова діятиме пішохідна зона. У цій зоні забороняється рух автомобільного транспорту (крім спеціального та електротранспорту, акредитованих транспортних засобів), приміського, міжміського пасажирського транспорту на період роботи офіційної фан-зони приймаючого міста Львів.
  • Біля залізничного вокзалу у Львові заборонили паркуватись Біля залізничного вокзалу у Львові заборонили паркуватись Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, на пл.Двірцевій заборонено паркувати приватні авто. «Для цього залізниця облаштувала парковку з електронними зчитувачами», - зазначили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР. Так, на пл.Двірцевій встановили та замінили близько 15 відповідних дорожніх знаків, інформує прес-служба Львівської міськради.
  • Потяг Hyundai їде до Львова 5 годин. ВІДЕО Потяг Hyundai їде до Львова 5 годин. ВІДЕО Сьогодні, 25 травня, близько 15:45 новий швидкісний потяг Hyundai Rotem вперше прибув до Львова з пасажирами. Потяг пробув у дорозі п’ять годин. Як запевняє віце-прем’єр України Борис Колесніков, який прибув потягом з Києва разом із журналістами до Львова, цей час згодом можна буде скоротити до чотирьох годин 20-45 хвилин.
  • Частина будинків у Львові буде без гарячої води Частина будинків у Львові буде без гарячої води З 28 тарвня по 1 червня в Личаківському районі Львова випробовуватимуть теплові мережі від двох котелень, відтак мешканці 29 будинків не матимуть гарячої води, - повідомили у прес-службі львівської міськради.
  • Центр Львова сьогодні частково перекриють Центр Львова сьогодні частково перекриють У п‘ятницю, 25 квітня, у зв‘язку з похороном українського мистецтвознавця, директора Львівської галереї мистецтв, академіка Української академії мистецтв, Героя України Бориса Возницького буде перекритий рух транспорту по вул. Коперніка (від вул. Словацького до центру).
  • Нічний потяг Київ-Львів курсуватиме з 27 травня Нічний потяг Київ-Львів курсуватиме з 27 травня Укрзалізниця запустить з 27 травня 2012 року потяг №191/192 «Київ-Львів», який курсуватиме із зупинкою на станції Шепетівка. Потяг відправлятиметься з Києва о 22:40 і прибувати до Львова о 6:32.
  • Дві нові вулиці з’явилися у Львові Дві нові вулиці з’явилися у Львові У Львові з’явилися дві нові вулиці. Відтепер безіменні Проектована 7 та Проектована 8, що ведуть до стадіону «Арена Львів», носитимуть імена Карло Мікльоша та Лева Броварського , – легендарних футболістів львівських «Карпат». За відповідне рішеннння проголосуали 65 депутатів Львівської міської ради.
  • В Україні реєструватимуть новонароджених та боржників В Україні реєструватимуть новонароджених та боржників В Україні нещодавно посилили контроль за громадянами. Аліментникам і боржникам банків доведеться реєструватися за місцем перебування, якщо вони раптом вирішать переїхати в інше місто. Реєструвати будуть і дітей - вже через 30 днів після народження. Про це пише "Газета киевская".
  • Борг за комуналку у Львові можна відпрацювати Борг за комуналку у Львові можна відпрацювати У Львові до боржників за комунальні послуги застосовують індивідуальний підхід: комусь допомагають оформити субсидії. А когось приймають на роботу в комунальне підприємство. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
  • У Львові дозволено купатись лише в двох озерах У Львові дозволено купатись лише в двох озерах У Львові лише два озера облаштовані, як місця масового відпочинку. Це Винниківське та Брюховицьке озеро. Відповідно, решта водойм не розглядаються, як місця масового відпочинку. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • У Львові запрацює «Русское радио» У Львові запрацює «Русское радио» Радіохолдинг ТАВР запускає у Львові свою радіостанцію «Русское радио» на частоті ТРК «МАН» 91,1 МГц, на якій до цього мовило радіо «Шарманка». Змін до ліцензії ТРК «МАН» 23 травня внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.
  • Мешканців вул. Стрийської у Львові на час Євро-2012 змусять залишати авто вдома Мешканців вул. Стрийської у Львові на час Євро-2012 змусять залишати авто вдома У дні проведення у Львові матчів «Євро-2012» мешканцям вулиці Стрийської доведеться залишити вдома свої авто – їм не видаватимуть перепусток, які дозволили б людям потрапити на перекриту на цей час для в’їзду вулицю.
  • У Львові після ремонту відкрили дві вулиці У Львові після ремонту відкрили дві вулиці Сьогодні у Львові одразу дві вулиці відкрили для руху транспорту. Це вулиці Винниченка та Героїв УПА. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • До кінця травня у Львові триває конкурс для інноваторів До кінця травня у Львові триває конкурс для інноваторів До 31 травня триває конкурс Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) «Випробування для інноваторів». Це конкурс для молодих та винахідливих студентів четвертого курсу і випускників, які повинні зняти відеоролик про інновації. Автори двох кращих відео отримають стипендію для навчання на магістерській програмі LvBS з інновацій та підприємництва - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • У Львові дощитиме до п У Львові дощитиме до п'ятниці 24 травня в Українi пориви вiтру та шквали 15-20 м/с, у бiльшостi областей, крiм пiвнiчних, грози - повідомили "Твоє місто" в Українському гідрометеоцентрі.
  • У Львові безпечні лише стаціонарні атракціони У Львові безпечні лише стаціонарні атракціони Львівська державна інспекція промислової безпеки та охорони праці у будівництві не знайшла суттєвих порушень на усіх шістнадцяти атракціонах у парку культури імені Богдана Хмельницького у Львові. Про це повідомив начальник Львівської державної інспекції промислової безпеки та охорони праці у будівництві Іван Мечержак.
  • У Львові закриють вулицю Винниченка У Львові закриють вулицю Винниченка 23 травня у Львові на вулиці Винниченка відремонтують каналізаційну мережу та дорожнє покриття. Про це поінформували в Галицькій районній адміністрації.
  • Частина Львова сьогодні без води Частина Львова сьогодні без води Сьогодні у Львові у Личаківському районі не буде води, через підключенняводогону на вул. Пасічній. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • Нове міське сміттєзвалище для Львова постане поблизу Нового Роздолу? Нове міське сміттєзвалище для Львова постане поблизу Нового Роздолу? У Львові знайшли ділянку для нового міського полігону твердих побутових відходів - поблизу Нового Роздолу. Про це повідомив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міськради Сергій Кіраль на виїзному засіданні міської ради, яке сьогодні, 22 травня, відбувається у Великих Грибовичах і присвяче Львівському сміттєзвалищу: селяни погрожують провести Євро-2012 на сміттєзвалищі.
  • Пільги на проїзд у потягах "Hyundai" збережуться  Пільги на проїзд у потягах "Hyundai" збережуться Пільги на проїзд, встановлені законодавством України, поширюватимуться і на проїзд у денних електропоїздах "Hyundai". Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.
  • Львів має авіасполучення лише з одним українським містом Львів має авіасполучення лише з одним українським містом Львів має авіасполучення тільки з одним українським містом – з Києвом. Про це зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.
  • Як отримати допомогу при народженні дитини. Перелік документів Як отримати допомогу при народженні дитини. Перелік документів Більше дітей — більше грошей. За цим принципом нараховується допомога при народженні дитини. Так, на першого малюка батьки отримають суму, кратну 30 розмірам прожиткового мінімуму, на другого — 60 розмірам прожиткового мінімуму, на третього і наступних дітей — 120 розмірам прожиткового мінімуму. За первістка з 1 квітня держава виплачує 27330 грн., з 1 липня — 27 510 грн., з 1 жовтня — 27900 грн., а з 1 грудня — 28 830 грн.
  • Вулицю Городоцьку знову перекриють Вулицю Городоцьку знову перекриють 24 травня на ремонт буде закрито частину вул. Городоцької на відрізку від вул. Чернівецької до вул. Кульпарківської з боку приміського вокзалу, повідомили у підрядній організації «Онур».
  • У червні на Львівщині працюватиме ще один пункт пропуску до Польщі У червні на Львівщині працюватиме ще один пункт пропуску до Польщі На час проведення фінальної частини «Євро 2012», орієнтовно з 5 червня до 4 липня 2012 року, буде тимчасово відкрито міжнародний автомобільний пункт пропуску «Угринів-Долгобичув».
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!