13-річному хлопцеві, який врятував собаку, вручили грамоту за героїзм

3034 3
Він проповз 20 метрів вузьким тунелем теплотраси, отримав опіки рук, але витягнув тварину.
Фото: mi100.info

Фото: mi100.info

У місті Пустомити Львівської області 13-річний хлопець Максим Василишин дістав опіки, рятуючи чужого собаку, який застряг у теплотрасі. Про це повідомляє пресслужба Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Як повідомляють рятувальники, школяр разом з друзями повертався зі школи і зустрів жінку, яка просила про допомогу, бо її собака Арчі застряг у теплотрасі. Хлопець вирішив спуститись і врятувати тварину.

Він проповз 20 метрів вузьким тунелем теплотраси, отримав опіки рук, але витягнув тварину. Керівництво обласної ДСНС нагородило його грамотою за героїзм. Однак рятувальники попереджають, що такі вчинки смертельно небезпечні, і закликають у подібних випадках одразу звертатись до екстрених служб.



Читайте також:
2 Березня, 2020 14:40
Марія Хлопчик герой, але ця жінка не мала права ризикувати життям чужої дитини. У неї був телефон, і треба було виклик5ати 101. А якби хлопчик не зміг звідти вийти?
2 Березня, 2020 14:27
1 Помагай тобі, Боже!
2 Березня, 2020 14:19
уважний читач МОЛОДЕЦЬ
ГЕРОЙ
!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!