Політична реклама

5 найпопулярніших квітів серед львів`ян напередодні 8 березня

2483 0
Напередодні 8 березня користувачі із Західної України – зокрема Львівської частіше запишають на Яндекмсі запити про квіти і все, що з ними пов'язано. Перше місце у топі найпопулярніших квітів серед львів`ян напередодні 8 березня - тюльпан.

Рейтинг у пошукових запитах про квіти користувачів із Західної України напередодні 8 березня:

 1. Тюльпан

 2. Троянда

 3. Орхідея

 4. Гіацинт

 5. Мімоза

Як інформує PR-відділ компанії "Яндекс.Україна", користувачі зі Львова, запитують про те, як робити орхідеї та соняшники з бісеру, а також як зберегти зрізані тюльпани якнайдовше. Івано-франківці цікавляться олією білої лілеї та шукають світлини кімнатних фіалок.

Назви квітів у пошукових запитах не завжди означають рослину, часто вони фігурують у назвах організацій певного регіону. Наприклад, користувачі із Західної України задають запити [садиба магнолія] і [магнолія тв].

"Неквітковими" бувають запити не лише про квіти, а й про букети. Серед запитів, які починаються зі слова "букет", квіти становлять 56%. Про букети з цукерок запитують у 36% випадків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!