5 версій слідства щодо обстрілу будинку мера Львова

2120 1
Слідство має багато версій щодо обстрілу будинку мера Львова Андрія Садового з гранатомету «Муха», привезеного з зони АТО. Про це інформує радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.
Фото: ukranews.com

Фото: ukranews.com

В ніч з п`ятниці (25 липня) на суботу приблизно о 23:30 будинок на вул. Стрілецькій, 1 у Львові, де проживає міський голова Львова разом з сім`єю, був обстріляний з реактивного протитанкового гранатомета. Ніхто не постраждав.

Як пише у себе на Facebook Антон Геращенко, основні 5 версій слідства такі:

1. Терористичний акт з ціллю дестабілізації ситуації у Львові.

2. Залякування міського голови, аби змусити його вчиняти ті чи інші дії.

3. Конфлікт з кимось із місцевих кримінальних авторитетів і певна помста і одночасне залякування.

4. Хуліганство.

5. Інші версії.

«Наразі цей злочин не розкрито, на жаль», – додає Антон Геращенко.

Нагадаємо, під час обстрілу будинку Садового снаряд влучив у кут мансарди, розташованої на третьому поверсі. В результаті було пошкоджено покрівлю, балку та чотири секції вікон на 3 поверсі. Зокрема, осколками вибито три секції вікна дитячої кімнати та одна секція коридору. В цей час у будинку не було нікого. За цим фактом порушено провадження за статтею теракт.


Читайте також:
13 Серпня, 2014 16:35
Анонімус Просто пан Садовий зі своїм рухом в сторону Києва, залишаючись ще мером нашого міста, користується владою і зв'язками аби вибивати гроші з усіх навколо, відхопити побільше поки є можливість. А йому просто прозоро натякнули, що він неправий.
Теракт коли в будинку нікого нема? Не сміщіть мої капці!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!