Новини
  • Сьогодні до 18.00 частина Львова буде без опалення та гарячої води Сьогодні до 18.00 частина Львова буде без опалення та гарячої води Сьогодні, 11 квітня, до 18:00 у Львові, в районі вулиці Панча, буде відключено подачу опалення і гарячої води до 44 житлових будинків, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Вартість квитків на сьогоднішню гру «Карпати» – «Чорноморець» у Львові - 10 грн Вартість квитків на сьогоднішню гру «Карпати» – «Чорноморець» у Львові - 10 грн Сьогодні, 11 квітня, у Львові відбудеться чвертьфінальний матч Кубка України між «Карпатами» та «Чорноморцем». Квитки можна буде придбати у касах стадіону "Україна" за ціною 10 грн (незалежно від обраного сектора).
  • 21 квітня у Шевченківському гаю у Львові відбудеться фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом» 21 квітня у Шевченківському гаю у Львові відбудеться фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом» 21 квітня у Шевченківському гаю відбудеться фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом». Розпочнеться захід о 14.00 молебнем, який очолить Владика Венедикт, Єпископ–помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ.
  • Ціни на квартири у Львові стабілізувались Ціни на квартири у Львові стабілізувались За даними консалтингової компанії SV Development, за 4 по 10 квітня 2012 середня ціна продажу 1-3 кімнатних квартир на вторинному ринку у Львові стабілізувалася на 0,00% до $ 1 449 за кв.м.
  • З кінця квітня на львівському вокзалі буде безкоштовний Wi Fi З кінця квітня на львівському вокзалі буде безкоштовний Wi Fi У кінці травня на головному залізничному вокзалі Львові буде Wi-Fi-зона. На час Чемпіонату і на потім Wi-Fi буде безкоштовним, окрім того будуть встановлені безоплатні туалети. Таке рішення було погоджено під час засідання робочої групи «Вокзал», - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Українці на восьмому місці у світі за кількістю редагувань статей на "Вікіпедії" Українці на восьмому місці у світі за кількістю редагувань статей на "Вікіпедії" За числом статей у Вікіпедії, створених на 1000 носіїв мови, українці на восьмому місці у світовому рейтингу народів, які мають більше 10 мільйонів мовців.
  • Завтра на автомобілі у Львові, які порушують правила паркування, ліпитимуть наклейки Завтра на автомобілі у Львові, які порушують правила паркування, ліпитимуть наклейки Завтра, 11 квітня, у Львові відбудеться другий рейд учасників громадської ініціативи «Дайте пройти!», які вимагають від водіїв дотримуватися правил паркування і не перешкоджати руху пішоходів. Про це інформують організатори ініціативи на своїй сторінці Facebook.
  • До 17.00 на Сихові у Львові не буде опалення та гарячої води До 17.00 на Сихові у Львові не буде опалення та гарячої води Сьогодні, 10 квітня, через ремонт теплової мережі на проспекті Червоної Калини до 17:00 у Львові припинено подачу опалення і гарячої води до Сихівського житлового масиву.
  • На Великдень у Львові розпочнуться фестини «Велика гаївка» На Великдень у Львові розпочнуться фестини «Велика гаївка» З нагоди великого свята Воскресіння Христового Музей народної архітектури та побуту у Львові (Шевченківський гай) запрошує львів’ян та гостей міста на традиційні фестини «Велика гаївка», які відбудуться 15, 16, 17 квітня. Про це повідомили організатори фестин.
  • Сьогодні тролейбус № 24 у Львові курсуватиме за іншим маршрутом
Сьогодні тролейбус № 24 у Львові курсуватиме за іншим маршрутом У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на пр. Червоної Калини сьогодні, 10 квітня, з 9.00 до 21.00 тролейбус № 24 курсуватиме за маршрутом тролейбуса № 11, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • В центральній частині Львова запрацювали фонтани В центральній частині Львова запрацювали фонтани У п’ятницю, 6 квітня, у Львові відновили роботу всіх шести фонтанів у центрі міста. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • «Брюссель» виступив у Львові. ВІДЕО «Брюссель» виступив у Львові. ВІДЕО 7 квітня у львівському Палаці спорту «Україна» відбувся концерт музичного проекту Святослава Вакарчука "Брюссель". Разом із вокалістом гурту "Океан Ельзи" виступили музиканти Дмитро Шуров, Петро Чернявський, Максим Малишев та Сергій Бабкін.
  • Частина Залізничного району Львова завтра буде без води Частина Залізничного району Львова завтра буде без води Завтра, 10 квітня, з 9.00 до 22.00 у Львові буде припинено подачу води в Залізничний район міста, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Що варто робити протягом Страсного тижня Що варто робити протягом Страсного тижня У православних християн розпочався Страсний тиждень – час найсуворішого посту в пам'ять про останні дні земного життя, страждання і смерть Ісуса Христа. Його завершує одне з головних церковних свят - світле Христове Воскресіння (Великдень). Що варто робити протягом Страсного тижня - читайте далі.
  • «Все одно це – найголовніше», - С. Вакарчук про «ОЕ» «Все одно це – найголовніше», - С. Вакарчук про «ОЕ» По закінченню гастролей з музичним проектом «Брюссель» Святослав Вакарчук продовжить роботу над музикою для гурту «Океан Ельзи». Це він відповів на запитання журналіста медіа-порталу «Твоє місто» перед початком першого концерту українського туру проекту «Брюссель» у Львові.
  • Відтепер в Україні можуть одружитись лише повнолітні Відтепер в Україні можуть одружитись лише повнолітні Від сьогодні в Україні набув чинності закон, згідно з яким одружуватись молодим людям можна лише з 18 років. Раніше шлюбний вік для жінки становив 17 років, для чоловіка – 18 років.
  • У наступний понеділок в Україні - вихідний У наступний понеділок в Україні - вихідний У зв'язку з Великоднем в Україні вихідний буде в понеділок, 16 квітня. Згідно з рішенням Кабміну "Про перенесення робочих днів у 2012 році", на травневі свята населення буде відпочивати 30 квітня, а також 1, 2 і 9 травня.
  • Визначено переможця, який виграв квитки на концерт «Брюссель» Визначено переможця, який виграв квитки на концерт «Брюссель» Переможцем розіграшу від медіа-порталу «Твоє місто» двох квитків на концерт музичного проекту Святослава Вакарчука «Брюссель», який відбудеться сьогодні, 7 квітня, у Львові, стала Юлія Тунік-Чорна. Вона залишила найбільшу кількістю цитат з авторських пісень музиканта.
  • "Твоє місто" розігрує CD проекту "Брюссель" "Твоє місто" розігрує CD проекту "Брюссель" Завтра, 7 квітня, у Львові відбудеться концерт музичного проекту Святослава Вакарчука «Брюссель». Усі відвідувачі концерту мають можливість виграти диски з музикою проекту, взявши участь у новому фотоконкурсі від порталу "Твоє місто"
  • Німецькі вболівальники викупили 12 тисяч квитків на матчі у Львові Німецькі вболівальники викупили 12 тисяч квитків на матчі у Львові Вболівальники німецької збірної з футболу викупили усі квитки на матчі їхньої національної команди у Львові - 12 тис. квитків на два матчі. Про це, як інформує прес-служба Львівської міської ради, повідомили у Футбольній асоціації Німеччини.
  • 1 червня у Львові розпочнеться джазовий фестиваль 1 червня у Львові розпочнеться джазовий фестиваль З 1 до 3 червня у Львові вдруге відбудеться свято для усіх любителів джазу - «Альфа Джаз Фест». Джаз лунатиме у Центральному парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, на пл. Ринок та на площі перед Палацом Потоцьких, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У львівському парку культури встановлять нове оглядове колесо У львівському парку культури встановлять нове оглядове колесо У львівському Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького незабаром встановлять нове гігантське колесо огляду. Встановити карусель зголосився приватний підприємець, повідомили журналісти «Нашого репортера».
  • 20-22 квітня у Львові відбудеться гастрономічний фестиваль 20-22 квітня у Львові відбудеться гастрономічний фестиваль З 20 по 22 квітня у Львові на подвір'ї палацу Потоцьких вперше відбудеться гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці», в якому візьмуть участь місцеві виробники продуктів і ресторатори, – повідомили організатори.
  • У Львові з водіїв не мають права брати гроші за паркування, - А. Садовий У Львові з водіїв не мають права брати гроші за паркування, - А. Садовий Збір коштів за паркування з водіїв у Львові не повинні здійснювати, тому що це є порушенням чинного законодавства. Це, як інформує прес-служба Львівської міської ради, заявив міський голова Львова Андрій Садовий.
  • В Україні працюють над скасуванням плати за оформлення польської візи В Україні працюють над скасуванням плати за оформлення польської візи Україна та Польща домовились влітку цього року розпочати внутрішньодержавні процедури, необхідні для укладення угоди про скасування плати за оформлення національних віз. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олександр Дикусаров.
  • Сьогодні "Віртуози Львова" у Львівській філармонії виконають весняні прем’єри Сьогодні "Віртуози Львова" у Львівській філармонії виконають весняні прем’єри Сьогодні, 5 квітня 2012 року, о 19.00 у Львівській філармонії за сприяння Національної всеукраїнської музичної спілки та концертної серії «Нова музика в Україні» відбудеться концерт Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» із символічною назвою «Весняні прем’єри». До віртуозного оркестрового виконання Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» під диригуванням композитора Володимир Рунчака додасться багате на відтінки та фактури романтичне звучання саксофона у виконанні одеського саксофоніста – Євгена Калюжного.
  • Упродовж трьох днів частина дороги на Стрий буде закрита для руху Упродовж трьох днів частина дороги на Стрий буде закрита для руху У Львівській області з 5 по 7 квітня закриють рух транспорту на частині дороги Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий – на ділянці Львів-Трускавець перегону Стрий 2-Верхні Гаї - Дрогобич. Тут ремонтуватимуть залізничний переїзд.
  • 6 та 10 квітня у Львові відбудуться ярмарки з продажу сільської продукції 6 та 10 квітня у Львові відбудуться ярмарки з продажу сільської продукції Перед Великодніми святами, 6 та 10 квітня, у Львові будуть проведені передсвяткові ярмарки. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.
  • Телебачення у форматі HD коштуватиме львів`янам 40 грн в місяць Телебачення у форматі HD коштуватиме львів`янам 40 грн в місяць Пакет HD телебачення, що включає 8 каналів, коштуватиме львів`янам 40 грн щомісяця. Про це "Твоє місто" повідомили представники українського провайдера кабельного телебачення й Інтернету "ВОЛЯ".
  • "Твоє місто"  розігрує квитки на концерт "Брюссель" у Львові "Твоє місто" розігрує квитки на концерт "Брюссель" у Львові "Твоє місто" розігрує 2 квитки на концерт музичного проекту Святослава Вакарчука "Брюссель", який відбудеться у Львові 7 квітня о 20:00 в палаці спорту “Україна” (колишній “Спартак”, вул. Мельника, 18).
  • Визначено переможців фотоконкурсу "Інтернет Ля-Муррр" Визначено переможців фотоконкурсу "Інтернет Ля-Муррр" Переможцем фотоконкурсу "Інтернет Ля-Муррр" від медіа-порталу "Твоє місто"стала Віруся Синенька з фотографією "Мій котик і його комп'ютер". Заохочувальні призи від організаторів конкурсу отримають Петро Ващук, Богдан Чабан, Стефанія Шибунько, Ксю Сахаревич та Юлія Новік.
  • Що відбувається на стадіоні «Арена Львів» поза лаштунками (ВІДЕО) Що відбувається на стадіоні «Арена Львів» поза лаштунками (ВІДЕО) Інформаційний центр «Україна-2012» пропонує новий ролик про життя «Арени Львів» напередодні Євро-2012. Відео відзнято на матчі ФК «Карпати» - ФК «Олександрія», що відбувся 25 березня 2012 року.
  • В Україні цигарки можуть подорожчати на 15% В Україні цигарки можуть подорожчати на 15% Народний депутат від Партії регіонів Андрій Пінчук запропонував Верховній Раді запровадити максимальні відпускні ціни на тютюнові вироби, що може призвести до їх подорожчання на 14,8%.
  • В Україні зросли виплати при народженні дитини В Україні зросли виплати при народженні дитини З 1 квітня поточного року допомога при народженні першої дитини зросла майже на 2,5 тисячі гривень. При народженні другої дитини сума виплати збільшилася на 4 740 грн, а третьої - на 9 480 грн.
  • Ірландія частково спростила візовий режим для українців Ірландія частково спростила візовий режим для українців Ірландія спростила візовий доступ для громадян України. Про це на брифінгу повідомив речник МЗС України Олександр Дикусаров.
  • Завтра у Львові буде обмежено рух транспорту на вулиці Кривоноса Завтра у Львові буде обмежено рух транспорту на вулиці Кривоноса Затра, 4 квітня, у Львові з 10:00 год. до 17:00 буде перекрито рух транспорту на вул.Кривоноса, - про це інформує прес-служба ЛМР.
  • Ті, хто пропустив 9-ий LvivFashionWeek зможуть переглянути відео з усіх показів Ті, хто пропустив 9-ий LvivFashionWeek зможуть переглянути відео з усіх показів Відео з усіх подіумних показів Lviv Fashion Week сезону осінь/зима 2012-2013 буде доступним для перегляду на порталі "Твоє місто" вже цього тижня.
  • Відтепер львів Відтепер львів'яни можуть дивитись телебачення у форматі HDTV ВОЛЯ, провідний український провайдер кабельного телебачення й Інтернету, 2 квітня оголосила про офіційний запуск телебачення у форматі високої чіткості (HDTV) у Львові, Харкові, Полтаві, Сумах, Дніпропетровську та Севастополі. З урахуванням Києва абоненти ВОЛІ вже семи міст України можуть користуватися всіма перевагами новітнього телевізійного стандарту.
  • Цього року великодній кошик коштуватиме українцям так само, як і минулого Цього року великодній кошик коштуватиме українцям так само, як і минулого Порівняно з минулим роком ціни на великодні продукти не зміняться і вартість великоднього кошика складатиме 200-250 грн. Єдине, що буде дорожчим - це яйця, ціни на які піднялись ще минулого місяця. Про це повідомив експерт українського клубу аграрного бізнесу Тарас Гагалюк.
  • Діловий жіночий одяг: як вибрати такий, що пасуватиме, та як його оздобити Діловий жіночий одяг: як вибрати такий, що пасуватиме, та як його оздобити За якими критеріями жінкам потрібно вибирати діловий одяг, які предмети з офісного стилю потрібно мати в гардеробі, щоб одягу не було багато, але він завжди і до усього пасував, а також, як підібрати діловий одяг до своєї фігури - усі ці поради та короткий майстер-клас від львівських дизайнерів Соломії Яцентюк та Мар`яни Василик дивіться у другій програмі "Дрес-код": діловий жіночий одяг.
  • У Львові працює ресторація, яка частково відтворює роман Іваничука У Львові працює ресторація, яка частково відтворює роман Іваничука Роман львівського письменника Романа Іваничука «Манускрипт з вулиці Руської» отримав втілення у ресторації «Манускрипт на Руській». Інтер`єр приміщення, що розміщений у дворику на вул. Руській, 4, частково відтворює описи з книги, яка була написана 33 роки тому. Більше - дивіться нижче у сюжеті.
  • Львів пропонує оголосити дні проведення матчів Євро 2012 вихідними
Львів пропонує оголосити дні проведення матчів Євро 2012 вихідними Львів ініціюватиме оголошення днів матчів Євро-2012 вихідними. Про це сказав голова Львова Андрій Садовий, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У львівських храмах до Великодня відбуватимуться ранкові літургії У львівських храмах до Великодня відбуватимуться ранкові літургії Протягом восьми днів учасники ІІ міжнародної лабораторії «Спас» служитимуть ранкову літургію в Церквах Львова. Опісля працюватимуть в Центрі «Слово і голос» з давніми духовними напівами Великого Посту та Пасхи.
  • У четвер у Львові відкриють нову книгарню У четвер у Львові відкриють нову книгарню 5 квітня о 17.00 видавництво «Навчальна книга – Богдан» відкриє у Львові нову книгарню «Дім книги». З нагоди урочистого заходу буде проведено низку автограф-сесій за участю відомих письменників, науковців, публіцистів, - повідомляють у видавництві "Навчальна книга - Богдан".
  • Відтепер українці можуть їздити у Хорватію без віз Відтепер українці можуть їздити у Хорватію без віз Уряд Хорватії скасував візовий режим для українців з 1 квітня по 31 жовтня. Окрім того рішення діє для громадян Азербайджану, Казахстану та Росії.
  • Покази 9-го Lviv Fashion Week транслюватимуть online Покази 9-го Lviv Fashion Week транслюватимуть online Три останні дні 9-го Lviv Fashion Week осінь/зима 2012-2013 транслюватимуть онлайн. Прямі включення перед`ювілейного сезону Lviv Fashion Week забезпечуватиме продакшн-студія «Твоє місто».
  • Сьогодні маршрути, які їдуть до ТЦ «Кінг Крос Леополіс», працюватимуть до третьої години ночі Сьогодні маршрути, які їдуть до ТЦ «Кінг Крос Леополіс», працюватимуть до третьої години ночі В ніч з 30 на 31 березня міські автобуси, які їдуть до ТЦ «Кінг Крос Леополіс», працюватимуть до 03:00. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Солярій викликає залежність, - результати досліджень Солярій викликає залежність, - результати досліджень У людей, які часто ходять в солярій, спостерігаються зміни в мозковій діяльності схожі на ті, що відбуваються у людей з наркотичною залежністю. Це підтвердило нове дослідження вчених з Чиказького Медичного Університту.
  • Сьогодні у Львові закриють для проїзду частину вулиці Клепарівська Сьогодні у Львові закриють для проїзду частину вулиці Клепарівська Сьогодні вулицю Клепарівську у Львові на ділянці від вул.Золотої до вул.Кортумівка через ремонт каналізаційної мережі закриють для руху транспорту. Про це з посиланням на Шевченківську районну адміністрацію повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Фонтан біля Оперного театру у Львові запрацює до 10 квітня Фонтан біля Оперного театру у Львові запрацює до 10 квітня Фонтан біля Оперного театру у Львові заплановано запустити до 10 квітня. Як розповіли у Галицькій районній адміністрації, з понеділка заплановано розпочати чищення фонтанів у центрі міста, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У львівському оперному театрі вперше виступить Державний симфонічний оркестр Угорщини У львівському оперному театрі вперше виступить Державний симфонічний оркестр Угорщини 8 травня у приміщенні Львівського національного академічного театру опери та балету імені С.Крушельницької в рамках відзначення Дня Європи в Україні у 2012 році вперше у Львові відбудеться концерт Державного симфонічного оркестру Угорщини під орудою диригента і піаніста Золтана Кочіги. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
  • Минулого тижня відбувся реліз CD проекту "Брюссель". Придбати диск вже можна і у Львові Минулого тижня відбувся реліз CD проекту "Брюссель". Придбати диск вже можна і у Львові Минулого року Святослав Вакарчук став ініціатором музичного проекту «Брюссель». Однойменний альбом був записаний в серпні 2011 року в Брюсселі (Бельгія) на студії ICP Recording Studios. Місце запису альбому і відмінний творчий результат надихнули учасників на подібну назву проекту. До альбому увійшли 12 композицій, записаних українською та англійською мовами. Реліз диску відбувся 22 березня.
  • У випадку пошкодження електропередач львів`янам потрібно дзвонити за номером 15-68 У випадку пошкодження електропередач львів`янам потрібно дзвонити за номером 15-68 У випадку пошкодження електропередач львів`яни повинні терміново повідомити ПАТ „Львівобленерго” за номером телефону 15-68, (032) 239-24-55, 239-20-05 та 15-68, - повідомили у відділі корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.
  • Від сьогодні проїзд вул. Коротка – Чернівецька у Львові закрито. Схема об`їзду Від сьогодні проїзд вул. Коротка – Чернівецька у Львові закрито. Схема об`їзду Сьогодні, 29 березня, для проїзду транспорту у Львові закрили перешийок від вул. Короткої до вул. Чернівецької. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Google запустив безкоштовну навігацію на картах для України Google запустив безкоштовну навігацію на картах для України Компанія Google оголосила про запуск сервісу навігації на картах для України. Як повідомили у прес-службі компанії, відтепер власники додатку Google Maps для Android мають можливість користуватися своїм смартфоном у якості навігатора.
  • До Єврочемпіонату у Львові підсвітять церкву Петра і Павла
До Єврочемпіонату у Львові підсвітять церкву Петра і Павла У межах підготовки міста до Євро-2012 у Львові влаштують підсвітку церкви Петра і Павла (колишній костел Єзуїтів). Як розповів головний інженер ЛКП «Львівсвітло» Олег Карелін, роботи розпочнуться з наступного тижня і до Великодня буде виконана основна частина робіт.
  • Під час Євро-2012 в Україні подорожчають продукти Під час Євро-2012 в Україні подорожчають продукти Футбольний чемпіонат Євро-2012 спричинить подорожчання пива, м'яса, та обідів у ресторанах, переконана керівник аналітичного департаменту Консалтингової агенції "ААА" Марія Колесник.
  • З 1 квітня майже всі парковки у Львові повинні стати безкоштовними З 1 квітня майже всі парковки у Львові повинні стати безкоштовними 31 березня закінчується період, який Кабмін довиділив усім власникам паркувань на встановлення паркоматів. Відтак з 1 квітня майже усі паркування у Львові повинні стати безкоштовними.
  • До 15 квітня львів`ян навчатимуть малюванню писанок До 15 квітня львів`ян навчатимуть малюванню писанок У Львові почали працювати школи писанкарства, у яких навчатимуть дітей малювати писанки, щоб підготуватися до Великодня, який будуть святкувати 15 квітня. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • У Львові стартував 9-й Lviv Fashion Week У Львові стартував 9-й Lviv Fashion Week 27 березня у Львові виставкою модної фотографії проекту FASHIONVIEW і презентацією капсульної колекції дизайнерів Mykytyuk&Yatsentyuk стартував Львівський Тиждень Моди.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!