Політична реклама

У Львові з водіїв не мають права брати гроші за паркування, - А. Садовий

1337 1
Збір коштів за паркування з водіїв у Львові не повинні здійснювати, тому що це є порушенням чинного законодавства. Це, як інформує прес-служба Львівської міської ради, заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Паркувальники не мають права збирати кошти за паркування. Це є порушенням чинного законодавства. У Львові негайно мають припинити збір коштів за паркування. Щоб реально встановити паркомати, як цього вимагає закон, треба мінімум півроку. Така проблема існує у всіх містах України. Всі міські голови просять, щоб Міністерство регіональної політики відтермінувало виконання рішення хоча б до кінця року. Для нас, як для міста туристичного, не збирати кошти за паркування – це велика проблема. Просимо відтермінувати поки будуть здійснені усі процедури з введення паркоматів», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 1 квітня 2012 року вступив в дію пункт 14 Постанови Кабміну № 1342 від 3 грудня 2009 року, у якому йдеться, що платні парковки в містах України обов’язково повинні бути обладнані паркоматами. Нагадаємо, як інформує Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, з 1 квітня 2012 року оплачувати послуги паркування слід тільки за допомогою паркувальних талонів, а також на майданчиках, обладнаних технічними засобами (паркоматами і терміналами). Відповідно до Постанови Кабміну, 1 паркомат має бути на 10 автомобілів. 

Зазначимо, за даними прес-служби Львівської міської ради, у Львові є 100 офіційних паркувальних майданчики на більше ніж 3 тисячі автомобілів


Читайте також:
5 Квітня, 2012 22:25
роман шось так і не поняв я з того коментаря нашого мера - що треба відтермінувати - паркомати, збір за паркування чи вступ в дію Постанови Кабміну??? і платити завтра за паркінг чи ні?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!