Новини
  • Під час Євро-2012 тимчасовий підробіток в Україні матимуть офіціанти, покоївки, водії та гіди Під час Євро-2012 тимчасовий підробіток в Україні матимуть офіціанти, покоївки, водії та гіди Під час футбольного чемпіонату Євро-2012 затребувані будуть офіціанти, покоївки і готельні адміністратори. Їх кадрові агенції почнуть набирати вже у травні. Також активно шукають кадри компанії, що здають у прокат авто. Їм потрібні водії з безаварійним п`ятирічним досвідом водіння і знанням англійської мови.
  • В Україні вибрали неофіційний гімн Євро-2012. "Вболівай" АУДІО В Україні вибрали неофіційний гімн Євро-2012. "Вболівай" АУДІО 15 березня в залі чемпіонів на НСК «Олімпійський» представили неофіційний гімн Євро-2012. Переможцем конкурсу «Єврохіт – пісня для країни, гордість для історії!» став 27-річний Дмитро Голуб з Житомира з піснею «Вболівай».
  • Від львівської Опери до найближчих парковок – 5 хвилин пішки, - І. Маруняк Від львівської Опери до найближчих парковок – 5 хвилин пішки, - І. Маруняк Від Львівського оперного театру, де вчора ввечері припаркували десятки автомобілів, до найближчих парковок – приблизно 5 хвилин пішки. Вартість 1 години стоянки на них – 4 грн, - розповіла голова Галицької райадміністрації Львова Ірина Маруняк.
  • В середу львів`яни зможуть проконсультуватись щодо глаукоми на гарячій лінії В середу львів`яни зможуть проконсультуватись щодо глаукоми на гарячій лінії 21 березня в межах проведення акції з профілактики та боротьби з глаукомою від 15.00 до 17.00 відбудеться тематична гаряча лінія Головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА.
  • В Україні збільшили штрафи для водіїв-порушників В Україні збільшили штрафи для водіїв-порушників В Україні знову збільшили штрафи за порушення ПДДР - президент підписав закон, згідно з яким на 680 грн каратимуть водіїв, які не поступилися дорогою кареті швидкої, бригаді пожежної, міліції (у разі їх пересування з мигалками) або громадському маршрутному транспорту. А також - за стоянку на смугах, виділених для тролейбусів-автобусів. До цього максимальний штраф за такі порушення становив 510 грн, тепер майже на 200 грн більше.
  • Львів`яни можуть намалювати дизайн смітників для парку Боднарівка Львів`яни можуть намалювати дизайн смітників для парку Боднарівка З 12 до 23 березня всі охочі можуть взяти участь у конкурсі на кращий дизайн для смітників. Найкращі дизайни смітників згодом прикрасять парк Боднарівка у Львові, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Google почне давати відповіді на запитання в пошуку Google почне давати відповіді на запитання в пошуку У найближчі декілька місяців ми можемо побачити оновлений пошук від Google, який дозволятиме користувачам задавати запитання та отримувати пряму відповідь на нього, а не лише список з 10 лінків в результатах. про це повідомляє The Wall Street Journal.
  • Спрощенців не штрафуватимуть за помилки у документах Спрощенців не штрафуватимуть за помилки у документах Законопроект, що передбачає введення мораторію на застосування штрафів до спрощенців у 2012 році, Верховна Рада 258 голосами прийняла в першому читанні.
  • Оформити авто стане дешевше і легше Оформити авто стане дешевше і легше Кабмін, Мінсоцполітики та МВС отримали доручення від президента Віктора Януковича скасувати норму про сплату пенсійного збору у розмірі 3% при покупці автомобіля. Також уряд повинен до квітня поточного року скасувати окрему процедуру зняття з обліку транспортних засобів при їх відчуженні, передбачивши пряму перереєстрацію з одного власника на іншого, що дозволить скоротити процедуру перереєстрації до однієї години.
  • Україна - на першому місці в світі за якістю інтернет-підключення Україна - на першому місці в світі за якістю інтернет-підключення Україна вийшла на перше місце серед країн світу за якістю інтернет-підключення, обійшовши США, Британію та інші країни. Натомість за показником швидкості завантаження Україна посідає 28 місцe.
  • Депутати не скасували пеню за "комунальні борги" Депутати не скасували пеню за "комунальні борги" Депутати Верховної Ради України відмовились запровадити заборону на нарахування і стягнення з громадян пені за несвоєчасну оплату комуналки.
  • Експерт прогнозує підвищення ціни на бензин А-95 до 11 грн/л Експерт прогнозує підвищення ціни на бензин А-95 до 11 грн/л До кінця березня в Україні вартість бензину А-95 стандарту Євро-5 може перевищити позначку 11 грн/л, дизельного палива - 10 грн/л. Це прогнозує директор "Консалтингової групи А-95" Сергій Куюн.
  • До кінця тижня у Львові можна буде безкоштовно відвідувати спортивні секції До кінця тижня у Львові можна буде безкоштовно відвідувати спортивні секції До 18 березня львів’яни матимуть змогу безкоштовно відвідати фітнес, йогу, аеробіку, танці, пілатес, шейпінг, стрип пластику та тренажерний зал. Для цього потрібно зареєструватись за номером телефону: 297-55-00.
  • Через 2 тижні у Львові розпочнеться дев`ятий тиждень моди Через 2 тижні у Львові розпочнеться дев`ятий тиждень моди З 27 березня по 1 квітня у Львові відбуватиметься дев’ятий сезон Lviv Fashion Week. Колекції осінь/зима 2012-2013 продемонструють понад 40 дизайнерів. Серед них - благодійний показ одного з найвідоміших українських дизайнерів Роксолани Богуцької та колективу з Франції OnAuraToutVu. Вартість квитків, як повідомили організатори заходу, цього сезону не зміниться.
  • У Верховній Раді зареєстрували законопроект про часткову заборону в Україні абортів У Верховній Раді зареєстрували законопроект про часткову заборону в Україні абортів У ВРУ зареєстрували законопроект, який забороняє штучне переривання вагітності, окрім випадків, коли це загрожує життю вагітної жінки. Відповідний проект закону зареєстрував народний депутат від «Батьківщини» Андрій Шкіль 12 березня.
  • Президент України підписав закон, що забороняє рекламу сигарет Президент України підписав закон, що забороняє рекламу сигарет Президент України Віктор Янукович схвалив закон про заборону реклами тютюнових виробів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента. Зокрема, закон передбачає заборону будь-якої реклами і стимулювання продажів тютюнових виробів, знаків для товарів і послуг, інших об‘єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються тютюнові вироби.
  • За один тиждень свинина в Україні подорожчала на 11% За один тиждень свинина в Україні подорожчала на 11% За минулий тиждень на оптових ринках України свинина подорожчала на 11% (або на 5 гривень: до 50 гривень за кілограм). Про це заявила виконавчий директор асоціації "Клуб аграрного бізнесу" Єлизавета Святківська, повідомили в прес-службі новин Аграрного бізнесу.
  • Сьогодні у Львові частково закриють на ремонт вулиці Городоцьку і Чернівецьку Сьогодні у Львові частково закриють на ремонт вулиці Городоцьку і Чернівецьку Сьогодні, 14 березня, на ремонт у Львові закриють вул. Чернівецьку та частину вул. Городоцької. Як зазначили в управлінні капітального будівництва ЛМР, вул. Чернівецьку ремонтуватимуть від вул. Городоцької до трамвайної зупинки. Роботи триватимуть до червня.
  • Від завтра у Львові зі змінами їздитимуть 14 маршруток. Схеми Від завтра у Львові зі змінами їздитимуть 14 маршруток. Схеми З 14 березня на ремонт закривають перехрестя вул. Городоцька-Чернівецька у Львові. У зв’язку із цим управління транспорту і зв’язку Львівської міськради запропонувало схеми об’їзду цієї ділянки для 14 маршрутів міських автобусів. Про це 13 березня повідомив заступник начальника управління транспорту і зв`язку ЛМР Андрій Білоус.
  • З наступного тижня у львівських трамваях та тролейбусах озвучуватимуть зупинки З наступного тижня у львівських трамваях та тролейбусах озвучуватимуть зупинки Із наступного тижня у міському електротранспорті у Львові працюватиме система озвучення зупинок. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на «Львівелектротранс»,
  • Із четверга у львівському кінотеатрі - фільм про братів Кличко Із четверга у львівському кінотеатрі - фільм про братів Кличко Із 15 березня в Україні в прокат виходить документальний фільм німецького режисера Себастьяна Денхарда "Клички". У Львові кіно вже з четверга показуватимуть у кінотеатрі "Планета кіно IMAX".
  • Верховна Рада України прийняла закон про систему екстреної допомоги "112" Верховна Рада України прийняла закон про систему екстреної допомоги "112" Верховна Рада Україна (ВР) сьогодні, в ході пленарного засідання, ухвалила в другому читанні і як закон законопроект № 9074 від 26 серпня 2011 г. ініційований Кабінетом міністрів України "Про систему екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером "112". За відповідний законопроект проголосували 245 народних депутатів, з мінімально необхідних 226 голосів.
  • Яндекс запустив безкоштовну мобільну програму "Навігатор" Яндекс запустив безкоштовну мобільну програму "Навігатор" Спеціально для автомобілістів Яндекс випустив безкоштовну мобільну програму Навігатор. У ній є все, що потрібно людині за кермом: актуальні карти, маршрутизація з урахуванням заторів та ведення маршрутом. Програма готова супроводжувати водія в будь-яких поїздках Україною та Росією, - інформує PR-відділ компанії "Яндекс.Україна".
  • У Львові відбудеться Фестиваль писанок У Львові відбудеться Фестиваль писанок З 15 березня до 22 квітня у центральній частині Львова відбуватиметься Фестиваль писанки. У цей період місто перетвориться на «Музей Писанки» просто неба, де з різних матеріалів будуть створюватися та оздоблюватися писанки (із галузок, квітів, кульок, шоколаду, пінополістиролу, дерева, тощо), - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У Львові збільшать кількість маршруток до Винник, - Садовий  У Львові збільшать кількість маршруток до Винник, - Садовий Мер Львова Андрій Садовий заявив 12 березня, що міська влада Львова збільшить кількість транспорту, що курсує до Винник.
  • Завтра у Львові обиратимуть найгарнішу дівчину міста Завтра у Львові обиратимуть найгарнішу дівчину міста Завтра у Львові на сцені Львівського національного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбудеться гранд-шоу «Міс Львів-2012» на визначення найвродливішої дівчини міста. Вартість квитків 60-450 грн.
  • У Львові триває акція «Дні профілактики туберкульозу» У Львові триває акція «Дні профілактики туберкульозу» З метою раннього виявлення ХОЗЛ (коли ще можна вплинути на перебіг захворювання) та покращення інформованості населення про необхідність своєчасного лікування ХОЗЛ п’ятий рік поспіль у м. Львові проводиться акція «Дні профілактики туберкульозу та хронічних захворювань органів дихання. Цього року акція відбудеться з 12 до 30 березня в рамках Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на туберкульоз.
  • У Львові стартувала телепрограма про бізнес У Львові стартувала телепрограма про бізнес 11 березня у Львові стартувала телепрограма "Власний бізнес", в якій експерти розповідають, як розпочати успішний бізнес у різних галузях.
  • До травня центр Львова і вокзал сполучатиме не трамвай, а маршрутка До травня центр Львова і вокзал сполучатиме не трамвай, а маршрутка У зв’язку із тим, що з 14 березня на ремонт закривають частину вул. Городоцької та вул. Чернівецьку, у Львові не курсуватимуть трамваї №1 та №9. Для того, щоб уникнути незручностей, міська влада планує ввести новий тимчасовий маршрут – 9-тр як окреме сполучення між вокзалом та центром. Про це сьогодні, 12 березня, під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
  • У Львові впроваджують "гарячі лінії" проти корупції в медицині. Номери телефонів У Львові впроваджують "гарячі лінії" проти корупції в медицині. Номери телефонів У медичних установах Львова створено «гарячі» телефонні лінії «Стоп корупції». Про це інформує управління охорони здоров'я. Відтепер телефонний номер приймальної начальника управління охорони здоров'я ЛМР 260-23-87 буде функціонувати в режимі «гарячої» телефонної лінії «Стоп корупції». Так само телефонні номери приймальних головних лікарів медичних закладів Львова будуть функціонувати в режимі «гарячих» ліній.
  • Перелік вулиць Львова, що планують відремонтувати у 2012 році Перелік вулиць Львова, що планують відремонтувати у 2012 році В.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта назвав вулиці Львові, на яких планують завершити ремонт у 2012 році. За словами посадовця, йдеться про ремонти на вулицях, розпочатих минулого року.
  • У Львові розпочинається конкурс «Інтернет Ля-Муррр» У Львові розпочинається конкурс «Інтернет Ля-Муррр» Медіа-портал «Твоє місто» оголошує фотоконкурс «Інтернет Ля-Муррр». Опублікуйте фотографію свого кота, котика, кішки чи кішечки над/ біля/ під комп`ютером чи ноутбуком та виграйте грошові сертифікати від туристичної компанії "Моя улюблена Турфірма", мовної школи "Mortimer English Club" або подарункові набори від мережі магазинів BROCARD.
  • У Львівському цирку прем’єра після ремонту. ФОТО У Львівському цирку прем’єра після ремонту. ФОТО 10 березня у Львівському державному цирку відбулася прем’єра нової програми «Караван з Європи» з нагоди відкриття після тривалого ремонту. З відкриттям оновленого цирку глядачів привітали актори, оркестр та учасники львівської команди проекту «Майданс». Публіку розважали акробати, дотепні клоуни, але найбільший захват у дітей викликали номери з тваринами.
  • "Карпати" гратимуть на "Арені Львів" до 2022 року "Карпати" гратимуть на "Арені Львів" до 2022 року Після закінчення ЄВРО-2012 львівські "Карпати" продовжать виступи на новому львівському стадіоні. Керівництво "зелено-білих" досягли домовленості про передачу в оренду "Арени Львів" львівським "Карпатам". Договір розрахований на 10 років.
  • На "Арені Львів" "Карпати" програли «Таврії» 3:2 На "Арені Львів" "Карпати" програли «Таврії» 3:2 В домашньому матчі 22-го туру Прем’єр-ліги на «Львів Арені» з рахунком 2:3 "Карпати" поступилися сімферопольській «Таврії». До 62-ої хвилини матчу 22-го туру Прем’єр-ліги з «Таврією» «Карпати» вели в рахунку 2:0. Але в наступну чверть години «зелено-білі» пропустили три м’ячі у свої ворота і в такий спосіб примудрилися програти здавалося б вже виграний поєдинок.
  • У п`ятницю у львівському палаці Бандінеллі покажуть уривки вистави «Оскар» У п`ятницю у львівському палаці Бандінеллі покажуть уривки вистави «Оскар» Нічні екскурсії музеями міста. В рамках проекту «Нічний Львів» у палаці Бандінеллі відбудеться показ уривків вистави «Оскар і рожева пані». Глядачам запрезентують Листи від Оскара. Захід відбудеться 16 березня о 20.00 год. Вхід для охочих відвідати виставу є безкоштовним, - інформує прес-служба Львівської міської ради.
  • Урядовці пропонують повертати гроші за ліки лише тяжкохворим Урядовці пропонують повертати гроші за ліки лише тяжкохворим У Кабінеті міністрів України визначать перелік захворювань, де вартість ліків буде підлягати частковому відшкодуванню, повідомляє ZN.UA. Ініціатива Кабміну про введення в Україні часткового відшкодування вартості ліків торкнеться лише тих груп пацієнтів, де спостерігається найбільш висока захворюваність і смертність. Про це виданню Дзеркало тижня. Україна повідомив голова Державної служби України з лікарських засобів Олексій Соловйов.
  • На сезон відпусток Хорватія скасувала візи для українців На сезон відпусток Хорватія скасувала візи для українців Уряд Хорватії скасував візовий режим для українців з 1 квітня по 31 жовтня. Окрім того рішення діє для громадян Азербайджану, Казахстану та Росії.
  • До Євро-2012 у Львові планують відремонтувати дві вулиці До Євро-2012 у Львові планують відремонтувати дві вулиці В намірах Львівської міської ради до Євро-2012 закінчити першу чергу вул. Вернадського до стадіону "Арена Львів" та завершити будівництво вул. Ряшівської. Про це зазначив в. о. начальника управління капітального будівництва Львівської міськради Ігор Фалюта.
  • Вихідні у Львові 10-11 березня. Відеоанонс Вихідні у Львові 10-11 березня. Відеоанонс У суботу, 10 березня вдень інтернет-портал Твоє місто радить Вам побувати на спортивній акції "Будь сильним" у Палаці спорту "Україна", а ввечері завітати у Перший український театр для дітей та юнацтва на музичну комедію "За двома зайцями", ще пізніше того ж вечора на прихильників гурту "Мері" чекають у Хмільному домі Роберта Домса. У неділю радимо не пропустити "Ралі Пань 2012" та пригодницький фантастичний фільм "Джон Картер" у Планеті Кіно IMAX.
  • Завтра у Львові курсуватиме музично-поетичний трамвай Завтра у Львові курсуватиме музично-поетичний трамвай 9 березня з 14:00 до 16:00 центром Львова курсуватиме музично-поетичний трамвай. У такий своєрідний спосіб організатори - Молодіжне Об’єднання «ГРАНІТ» - пропонують львів’янам відзначити 198-му річницю з Дня народження Тараса Шевченка.
  • Перевізники змінили рух маршруту №7 у Львові самовільно, - ЛМР Перевізники змінили рух маршруту №7 у Львові самовільно, - ЛМР Перевізник ТзОВ «Міра і К» самовільно, без погодження з управлінням, змінив схему руху маршруту №7. Попри численні застереження протягом дня, перевізник продовжує порушувати схему руху. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Через тиждень у Львові частково закриють на ремонт вулиці Городоцьку і Чернівецьку Через тиждень у Львові частково закриють на ремонт вулиці Городоцьку і Чернівецьку 14 березня у Львові на ремонт частково закривають вул.Городоцьку та Чернівецьку. У зв’язку з цим буде внесено зміни у рух громадського транспорту, - повідомила преc-служба Львівської міської ради.
  • Львів`янки можуть безкоштовно пройти обстеження "по-жіночому" в платній клініці Львів`янки можуть безкоштовно пройти обстеження "по-жіночому" в платній клініці Упродовж двох місяців у Львові триватиме благодійна акція "Здорові жінки – щасливі мами", у межах якої жінки мають можливість пройти безкоштовний огляд кольпоскопії у гінеколога.
  • Водіям потрібно бути уважними з 8 до 13 години, пішоходам з 16 до 19 Водіям потрібно бути уважними з 8 до 13 години, пішоходам з 16 до 19 Найчастіше дорожньо–транспортні пригоди стаються у так звані «години пік» вранці та ввечері у будні дні, що пов’язано із банальним поспіхом на роботу, навчання тощо. Водіям особливу обережність водії повинні проявляти, у першій половині дня з 8.00 до 13.00, коли фіксується найбільша кількість автопригод за участі двох і більше автомобілів. Про це повідомив відділ Державтоінспекції м. Львова.
  • На хордовому маршруті №16 додатково працюватимуть 4 низькопідлогові автобуси На хордовому маршруті №16 додатково працюватимуть 4 низькопідлогові автобуси На хордовому маршруті №16 працюватиме 4 низькопідлогові автобуси, які вміщають близько 100 осіб. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на директора ЛК АТП-1 Андрій Тимчина.
  • Янукович пообіцяв українцям, що газ не подорожчає Янукович пообіцяв українцям, що газ не подорожчає Ціна на газ для громадян України не буде підвищуватися, незважаючи на вимоги МВФ. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з видатними жінками, що відбулася напередодні Міжнародного жіночого дня. Повідомила прес-служба Президента України Віктора Януковича
  • У Львові закликають вигулювати собак на відведених для цього майданчиках. Адреси У Львові закликають вигулювати собак на відведених для цього майданчиках. Адреси У Львові функціонує понад 60 майданчиків для вигулу собак, повідомила прес-служба Львівської міської ради. Адреси - далі.
  • У неділю у Львові курсуватиме додатковий транспорт У неділю у Львові курсуватиме додатковий транспорт 11 березня, у день футбольного поєдинку на «Арені-Львів» між клубами «Карпати» та «Таврія» для зручності вболівальників громадський транспорт додатково курсуватиме з двох трансферних зон. Це з площі Петрушевича та площі перед кінотеатром ім.Довженка, - повідомояє прес-служба Львівської міської ради.
  • Влада хоче заборонити ріелторам брати більше 3% за послуги Влада хоче заборонити ріелторам брати більше 3% за послуги Мінекономрозвитку оприлюднило проект закону «Про особливості здійснення ріелторської діяльності», згідно з яким максимальний розмір оплати ріелторських послуг складе 3% від вартості нерухомості. Як повідомили «Коментарям» у відомстві, документ підготовлений за дорученням Кабміну і Президента України від 29 листопада 2011 року.
  • Для українців скасують оплату за довгострокові польські візи Для українців скасують оплату за довгострокові польські візи Україна та Польща підпишуть договір про скасування оплати за оформлення довгострокових національних віз. Про це на брифінгу повідомив речник МЗС Олександр Дикусаров.
  • В Україні офіційно визнали п В Україні офіційно визнали п'ять нових видів спорту Міністрество освіти і науки, молоді та спорту України внесло до реєстру визнаних неолімпійських видів спорту п'ять нових видів.
  • 5 найпопулярніших квітів серед львів`ян напередодні 8 березня 5 найпопулярніших квітів серед львів`ян напередодні 8 березня Напередодні 8 березня користувачі із Західної України – зокрема Львівської частіше запишають на Яндекмсі запити про квіти і все, що з ними пов'язано. Перше місце у топі найпопулярніших квітів серед львів`ян напередодні 8 березня - тюльпан.
  • В Україні лише 1 з 40 виробників контролює кожну ланку виготовлення продукту В Україні лише 1 з 40 виробників контролює кожну ланку виготовлення продукту Лише 500 виробників харчової промисловості України мають впроваджену систему управління безпечності харчової продукції, засновану на принципах ХАСПу. Про це на прес-конференції повідомив експерт з питань якості та безпечності продукції АПК Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" Олександр Вержиховський.
  • На хордові маршрути у Львові також залучатимуть великогабаритні автобуси На хордові маршрути у Львові також залучатимуть великогабаритні автобуси Великогабаритні автобуси будуть залучати і на хордові маршрути. Зокрема, найближчим часом 4 великі автобуси буде залучено на маршрут №16, повідомила прес-служба ЛМР з посиланням на управління транспорту та зв’язку Львівської міськради.
  • Журнал «Власний бізнес» назве ТОП-10 львівських бізнесменів Журнал «Власний бізнес» назве ТОП-10 львівських бізнесменів 7 березня, у середу, об 11.00 у Львівському інституті менеджменту (вул, Ліська, 16, ауд. 306) буде офіційно оголошено імена десяти найкращих бізнесменів Львівщини, що стали переможцями конкурсу «ТОП-10. Власний бізнес». Серед претендентів на перемогу є такі відомі бізнесмени як Андріян Гутник, Роман Загірний, Ірина Снітинська, Леся Іонова, Василь Андрашко, Андрій Якимів та інші. Організатором заходу виступив журнал «Власний бізнес» спільно з Львівським інститутом менеджменту.
  • У Шевченківській райадміністрації Львова прокоментувати відео, на якому комунальники засипають ями У Шевченківській райадміністрації Львова прокоментувати відео, на якому комунальники засипають ями У Шевченківській райадміністрації Львова відповіли на запит медіа-порталу «Твоє місто» та прокоментували аматорське відео на сайті youtube.com, на якому працівники комунальної служби після дощу засипають ями на дорозі.
  • Вчені підтвердили, що шоколад допомагає знизити тиск Вчені підтвердили, що шоколад допомагає знизити тиск Британські вчені виявили, що шоколад надає сприятливу дію на серцево-судинну систему, зокрема, незначно знижує артеріальний тиск. Вживання шоколаду супроводжується невеликим зниженням тиску.
  • У Львові стартує програма про моду «Дрес-код» У Львові стартує програма про моду «Дрес-код» Цієї неділі, 11 березня, на телеканалі «ZIK» стартує нова програма про моду «Дрес-код», створення якої забезпечує продакшн-студія «Твоє місто». У програмі розповідатимуть правила дрес-коду на тих чи інших заходах, а оскільки найближчою світською подією у Львові буде Lviv Fashion Week осінь-зима 2012, цієї неділі дивіться правила дрес-коду на тижні моди.
  • Олега Скрипку запросили у квітні виступити з джазовою програмою у Львові Олега Скрипку запросили у квітні виступити з джазовою програмою у Львові На початку травня відомий український співак Олег Скрипка виступить у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету ім.Соломії Крушельницької з програмою львівського джазу 30-40-их років. Про це він розповів сьогодні під час брифінгу у Львові.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!