Альбом Джамали «1944» випустили в США

2081 0
Найбільший в світі лейбл Universal Music Group у неділю, 10 липня, видав альбом Джамали «1944».

Новий альбом популярної української співачки Джамали можна купити на території США, повідомляє Громадське.

Платівка містить у собі 12 композицій — 8 англійською і 3 українською мовою. У тому числі і композиція «1944», з якою Джамала стала переможцем міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2016.

В Америці реліз здійснює компанія Republic Records, що входить до Universal Music Group і працює з такими артистами, як Ariana Grande, Drake, Florence + The Machine, John Newman, Nickelback, Nicki Minaj, The Weeknd і інші.

Раніше, 10 червня, відбулася презентація альбому «1944» на території Європи. Його здійснював лейбл Universal Music Denmark, який крім іншого займається ексклюзивною дистрибуцією офіційного збірника Євробачення 2016.

Координацією роботи з міжнародного релізу альбому займається компанія Комп Мюзік — офіційний представник Universal Music Group в Україні.

Читайте також: Джамала. 10 думок про переселенців, музику і надію

Додамо, 15 травня, у столиці Швеції завершився фінал головного пісенного конкурсу Європи – «Євробачення 2016». Джамала, яка цього року представляла Україну, виборола перше місце. За результатами голосування національних журі країн-учасниць та смс-голосування глядачів, Джамала набрала 534 бали. На другому місці опинилася Австралія (511 балів), третє місце посіла Росія (491 бал). 

Опублікувала Мар’яна Федина

ТЕГИ: Джамала, 1944

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!