Арештували першого підозрюваного у вбивстві Тараса Познякова: деталі

8854 1
Колишній боєць «Правого сектора» Дмитро Голуб сьогодні був арештований судом на два місяці за підозрою у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова.
На фото - Тарас Позняков (фото з соцмереж)

На фото - Тарас Позняков (фото з соцмереж)

Підозрюваний у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова екс-боєць «Правого сектора» Дмитро Голуб був заарештований судом на два місяці ще вчора, 4 серпня, – повідомило видання Strana.uа.

Відомо, що затримували Дмитра Голуба співробітники карного розшуку Національної поліції, однак в МВС поки не розкривають подробиць, зокрема, не розголошують місце затримання Дмитра Голуба, – інформує Zaxid.net.

Нагадаємо, Тарас Позняков у понеділок, 4 квітня, виїхав зі Львова до Києва приватним транспортом. Проте ще досі чоловік не вийшов на зв’язок, а на зустрічі у столиці, про яку домовився заздалегідь, не з’явився. Востаннє Тарас Позняков телефонував рідним 4 квітня о 11:16 год. із заправки.  Далі по камерах відеоспостереження зафіксовано, що машина з'їхала з траси в с. Бобриця Києво-Святошенського району, що за 25 км від Києва. Пізніше став відомий імовірний маршрут чоловіка. Тараса Познякова офіційно оголосили у розшук. Правоохоронці знайшли автомобіль зниклого львів’янина в одному з гаражів Києво-Святошинського району


Читайте також:
5 Серпня, 2016 19:19
italy Весь правый сектор необходимо кастрировать
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!