Austrian Airlines запустить нічні рейси до Львова. Розклад

2869 0
Зараз Austrian Airlines до Львова та Одеси літає тільки вдень. Додаткові нічні рейси дозволять поліпшити «стикування» авіарейсів через Відень до міст Америки, оскільки наразі розклад передбачає тривалі пересадки при польоті в один бік.
фото: sobytiya.net

фото: sobytiya.net

На початку квітня 2017-го року Austrian Airlines запустять по три нічних рейси з Відня до Львова і Одеси, повідомляє avianews.com з посиланням на оприлюднену розклад авіаперевізника.

Нові нічні рейси Відень – Львів OS383 будуть виконуватися по понеділках, середах і четвергах о 23:15 год. з прибуттям до Львова о 01:30 год. на наступний день. Вильоти зі Львова до Відня рейсів OS384 по вівторках, четвергах і п'ятницях о 05:10 год. з прибуттям до Австрії о 05:50 год.

Читайте також: Зі Львова з’являться нові авіарейси до 4-х країн Європи

Завдяки цьому, наприклад, «стикування» при перельоті зі Львова в Чикаго скоротиться з нинішніх 17,5 годин до 4,5 годин, зі Львова в Нью-Йорк  - з 18 годин до 5 годин, з Львова в Маямі  - з 17 годин до 4 годин. Аналогічна схема  актуальна і для Одеси.

Нові нічні рейси будуть виконуватися додатково до денних рейсів Austrian Airlines з Відня до Львова і Одеси, які заплановані на щоденній основі в літній сезон навігації 2017 року.

Нагадаємо, Міністерство інфраструктури розраховує на підписання Україною угоди про спільний авіаційний простір («відкрите небо») з Європейським Союзом у 2017-му році


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!