Авіакомпанії оголосили розпродажі на Чорну п’ятницю. Куди полетіти зі Львова

4222 0
29 листопада у світі відзначають Чорну п’ятницю, з якої стартують масштабні різдвяні розпродажі. Tvoemisto.tv пропонує огляд авіакомпаній, що літають зі Львова, які пропонують знижки з нагоди Чорної п’ятниці.
Фото: 032

Фото: 032

Ryanair

Куди літає: Варшава (Модлін), Дюссельдорф, Лондон, Краків та Меммінген.

Вартість квитків: Розпродаж оголосили ще на початку тижня. Найдешевші квитки можна купити на грудень – березень від 10 євро.

МАУ

Куди літає: Київ, Мадрид, Болонья, Рим і Тель-Авів.

Вартість квитків: МАУ пропонує до Чорної п’ятниці розпродаж квитків до 50%.

LOT

Куди літає: Варшава, Познань, Бидгощ, Ольштин.

Вартість квитків: квитки зі знижкою 15% можна придбати до 2 грудня. Знижку можна отримати за промокодом Blackweek15 на квитки до Польщі.

SkyUp

Куди літає: Київ, ХарківОАЕПрагаТель-Авів та Париж.

Вартість квитків: знижки триватимуть із 29 листопада до 1 грудня. Квитки зі знижкою доступні на період із кінця листопада до 30 березня, крім періоду з 25 грудня по 7 січня. Перед оплатою квитка необхідно внести промокод Blackfriday. Знижки сягають 5-7%.

WizzAir

Куди літає: Копенгаген, Вільнюс, Берлін, Ларнака, Дотмунд, Франкфурт, Лондон, Вроцлав, Гданськ, Катовіце, Братислава, Будапешт.

Вартість квитків: Угорська авіакомпанія пропонує знижку на авіаквитки до 30%. Також авіаперевізник підготував подарунок – один ваучер на 1500 євро, який розіграють серед всіх, хто придбав квитки 29 листопада.

Ernest Airlines

Куди літає: Мілан, Наполі, Рим, Венеція.

Вартість квитків: Знижки на квитки сягають 25% на всі напрямки. Розпродаж діє до кінця доби 29 листопада. Знижка 25% діє на рейси з 1 по 17 грудня та з 17 січня по 31 березня. Квитки зі знижкою 10% доступні на рейси з 18 грудня по 16 січня.

Pegasus

Куди літає: Стамбул

Вартість квитків: акційні квитки можна купити зі знижкою 50%. Щоб скористатись знижкою від перевізника потрібно бути учасником програми BolBol. Квитки зі знижкою доступні на рейси з 27 квітня по 18 червня. Знижка діє за умови вибору у меню Fly Friday 50% на сторінці оплати.

Turkish Airlines

Куди літає: Стамбул;

Вартість квитків: акція триватиме до 1 грудня включно і поширюється на рейси з 1 грудня по 31 березня. Знижки сягають 25%.

Lufthansa

Куди літає: Мюнхен;

Вартість квитків: авіакомпанія пропонує промокод на знижку 800 грн із промокодом zpecjo2aek5. Ваучер на бронювання квитків доступний із 29 листопада до 2 грудня. Акційні квитки можна придбати на період з 6 січня по 29 травня.

Austrian Airlines

Куди літає: Відень;

Вартість квитків: авістрійська компанія пропонує знижку 10% на рейси з України. Аби скористатися знижкою, необхідно ввести код Sale2019. Акційні квитки можна придбати на рейси з 29 листопада по 31 жовтня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!