«АВЕ Львів» потребує більше часу для вивозу сміття зі станції у Львові

1897 0
Компанія має очистити від відходів перевантажувальну станцію на вулиці Північній до першого серпня, однак не встигає цього зробити.
фото: zik.uа

фото: zik.uа

Про цю ситуацію розповів сьогодні під час чат-конференції голова Львівської ОДА Олег Синютка. «Проблема, яка сьогодні є на перевантажувальній станції на вул. Північній у Львові, не повинна турбувати мешканців, тому що ми обов’язково її вирішимо», - цитує слова голови прес-служба Львівської ОДА.

Читайте також: У Львові планують почати сортування сміття з серпня

Він розповів, що під час зустрічі офіційний представник компанії AВE Роберт Бунділ звернувся із проханням перенести кінцеві терміни вивозу відходів з перевантажувальної станції на вулиці Північній з першого серпня на пізніший строк.
«Ми готові дати компанії «АВЕ» новий шанс, адже зараз не стоїть питання усунення компанії з ринку. Проте, якщо хтось не буде якісно надавати послуги і працювати, то ми вживатимемо відповідних заходів», - наголосив Олег Синютка.

Нагадаємо, раніше голова Львівської ОДА заявляв про можливість частково розірвати угоду з «АВЕ Львів» з огляду на те, що компанія не може впоратися вивозом відходів зі Львова та області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!