Політична реклама

Автодорогу між Львовом і Києвом підсвітять

1595 0
У Буському районі влаштують зовнішнє освітлення на трасі Київ – Чоп, аби зменшити аварійність. Про це повідомляє прес-служба Буської райдержадміністрації.

Нещодано райдержадміністрація отримала відповідь на свій лист від Служби автомобільних доріг області щодо вирішення питання освітлення автомобільних доріг, пішохідних переходів та встановлення перед ними знаків обмеження швидкості руху на території Буського району, повідомляє Експрес.

Зокрема, у відповіді йдеться про те, що Службою автомобільних доріг, проектним інститутом ДП «Укрдіпродор» на підставі завдання №87 розроблено «Проект поточного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп на ділянці км 434+230-702+424».

Відповідно до реалізації зазначеного проекту експлуатаційне утримання автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп км 434+230-621+500 (ділянка від м. Броди до м. Стрий) буде здійснювати іспанська компанія ELSAMEX S.A/ - переможець відкритого міжнародного тендеру.

За умовами контракту зазначена компанія буде виконувати не лише експлуатаційне утримання, а й влаштовувати зовнішнє освітлення для покращення безпеки руху і приведення освітленості до нормативу вздовж автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп в межах населених пунктів, в тому числі тих, що знаходяться в межах Буського району.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!