Більшість переселенців на Львівщині не хочуть реєструватись

2260 0
На Львівщині зареєстровано понад 7 тисяч переселенців: 2,5 тисячі з Криму, решта – це мешканці Донецької та Луганської областей. Із загальної кількості переселених – майже 2,5 тисяч дітей. Ще 12 тисяч переселенців – незареєстровані. Це достатньо забезпечені люди, ІТ-технологи, представники малого і середнього бізнесу. Про це повідомив голова Львівської ОДА Юрія Турянський.
Фото ua.krymr.com

Фото ua.krymr.com

"Майже 95% тимчасового переселених громадян розміщено в приватному секторі. Решта – в гуртожитках, обласній лікарні, військовому госпіталі, реабілітаційному центрі у Брюховичах, дитячих відпочинкових таборах, санаторіях, християнських центрах", - наголосив Юрій Турянський в інтерв'ю ZIKy.

За його словами, зареєстровані переселенці отримують усі соціальні виплати, пенсії. Майже 900 дітей відвідують школи, 183 – дитячі садочки.

Реєстрація пересленців відбувається у «єдиному вікні» за адресою м. Львів, вул. Богдана Хмельницького 212.

Цілодобово гаряча лінія - 0800501727, з 9:00 до 18:00 можна також звертатись за тел. 0508870347 та 235-73-73.

Як писало tvoemisto.tv, переселенці у Львові скаржаться, що їм у Львові не хочуть здавати в оренду житло.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!