Чай та кава за 8 гривень. Укрзалізниця запроваджує єдину ціну на напої

4046 0
Оплатити вартість напою можна буде ще на етапі придбання квитка.
Фото: business.vchasnoua.com

Фото: business.vchasnoua.com

Із 10 травня ПАТ «Укрзалізниця» запроваджує єдиний тариф на всі напої. Про це повідомляє Залізничний інформаційний портал.

Читайте також: Укрзалізниця запровадила функцію пошуку квитків із пересадкою

«Ми впевнені, що таке нововведення дасть пасажиру більше свободи у виборі напою. Можна скористатися послугою – сплатити за напій при продажу квитка, а який саме напій вибрати — визначити безпосередньо в поїзді», — розповів в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Відтак чай, кава, кавовий напій та вода коштуватимуть 8 гривень. Відповідно, компанія збільшує вартість води та чаю на 1 гривню, однак чашка розчинної кави здешевшає.

Читайте також: У поїздах Укрзалізниці почали продавати книги

Тариф діятиме на всіх напрямках Укрзалізниці, незалежно від відстані, а також у регіональних філіях. Загалом у потязі можна буде придбати цукор, печиво галетне та пісочне, вафлі й інші кондитерські вироби. А у нічних поїздах мають з’явитися перші та другі страви, сендвічі, снеки та десерти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!