Квитки на поїзд до Угорщини та Австрії тепер доступні онлайн

569 0
Йдеться про квитки до всіх станцій як Угорщини, так і Австрії.
CHARLES FORERUNNER/ UNSPLASH

CHARLES FORERUNNER/ UNSPLASH

«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків онлайн до Угорщини на поїзд №143/146 Чоп - Будапешт - Відень. Про це повідомили у компанії. 

Від 4 квітня стартує другий етап впровадження продажу квитків онлайн до Угорщини. Новий прямий поїзд №143/146 Чоп — Будапешт — Відень, який має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi, вже доступний у застосунку Укрзалізниці. Йдеться про квитки до всіх станцій як Угорщини (починаючи з дати відправлення 17 квітня), так і Австрії.

Прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) з'являться в застосунку трохи пізніше. 

Читайте також: З України планують запустити новий міжнародний маршрут

Додамо, що з 18 березня продаж квитків на прямі безпересадкові вагони Київ — Відень доступні лише онлайн у мобільному застосунку «Укрзалізниця» з верифікацією акаунту через Дія.Підпис.

Нагадаємо, за останні пів року «Укрзалізниця» запустила нові рейси до країн Європи та планує додати ще кілька. Тож Tvoemisto.tv розповідає, як доїхати зі Львова до Чехії, Словаччини, Австрії, Угорщини та Польщі. Детальніше – за посиланням

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!