Політична реклама

Через непроплати у Львові не можуть заасфальтувати перехрестя Стрийська - Наукова

1207 0
Фірма-підрядник, яка займається будівництвом транспортної розв'язки на перехресті вулиць Стрийської та Наукової, мала розпочати роботи з асфальтування.

Зараз їх немає, бо через відсутність коштів підрядник не може придбати бітум, - розповів Ігор Фалюта, виконувач обов'язків начальника управління капітального будівництва міськради Львова.

"Якщо вдасться вирішити проблему з коштами, то роботи зможемо закінчити ще цьогоріч. Маємо кошти на два правоповоротні з'їзди зі Стрийської на Наукову. Єдине - чекаємо на асфальт", - підсумував Ігор Фалюта.

На роботи передбачено чотири мільйони гривень.

"Сьогодні на оплаті в казначействі є два мільйони гривень. Їх не оплачують ще з 1 жовтня", - додав в. о. начальника управління капітального будівництва Львівської міськради.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!