Через ремонт дороги змінено маршрут тролейбуса №13

2001 0
Через ремонт дороги на вул. Куліша – від вул. Шпитальній – до вул. Медової з понеділка, 14 липня, внесено зміни в рух громадського транспорту. Зокрема, змінено тролейбусний маршрут №13, про це tvoemisto.tv повідомили в прес-службі Львівської міської ради.
Фото: alltransua.com

Фото: alltransua.com

Від сьогодні тролейбус № 13 курсуватиме так: Палац культури ім. Гн. Хоткевича – вул. Хімічна – Шевченківська адміністрація – вул. Торфяна – пр. В.Чорновола-Варшавська – вул. Замарстинівська – вул. Гетьмана Мазепи – вул. П.Орлика – Поліклініка № 2 – вул. Плугова – вул. Грінченка (кінцева) – вул. Плугова – вул. Гетьмана Мазепи – вул. Замарстинівська – пр. В.Чорновола-Варшавська – вул. Торфяна – Шевченківська адміністрація – вул. Липинського – вул. Хімічна – вул. Під Дубом.

Зміненим тролейбусний маршрут №13 буде до закінчення ремонтних робіт на вулиці Куліша. Планується, що ремонт тут триватиме до 30 серпня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!