Через ремонт моста на Львівщині введуть обмеження руху. Схема об’їзду

4416 0
В об’їзд моста доведеться їздити упродовж двох днів.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

У четвер та п’ятницю, 25 та 26 листопада, у зв’язку із монтажем елементів прогонової будови моста через річку Західний Буг у селі Гайок на км 33+044 дороги Н-17 Львів – Радехів – Луцьк, обмежать рух транспорту. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Чому на Львівщині обвалився міст через Західний Буг, про який мешканці повідомляли напередодні

Зокрема, у ці дні, з 08:00 до 19:00 год, здійснюватиметься в об’їзд мостового переходу.

Для легкових транспортних засобів загальна маса яких менше 5 тонн:

по Т-14-10 Броди – Червоноград від Радехова до Червонограда, далі по Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква до міста Великі Мости, по О160601 Рава-Руська-Гайок до селища Добротвір та до села Гайок та у зворотному напрямку.

Для вантажних транспортних засобів загальна маса яких більше 5 тонн:

М-06 Київ-Чоп по ділянці Малі Підліски-Буськ, Т-18-06 Рівне-Млинів-Берестечко-Буськ-Перемишляни по ділянці Буськ - Лопатин,  Т-14-10 Броди - Червоноград по ділянці Лопатин-Радехів та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, що обвал моста стався 3 травня 2021 року у селі Гайок Кам'янка-Бузького району на Львівщині. У Службі автомобільних доріг Львівської області знали про стан споруди і запевнили, що прийняли відповідні заходи, зокрема встановили знаки про обмеження тонажності транспорту. Дослідили те, що міст витримає машини певної тонажності. Тож біля нього встановили знаки, яких не дотримувалися водії машин. Через це і стався обвал.

Міст за своїми характеристиками вже давно не відповідав тим навантаженням, які там були. До того ж його жодного разу капітально не ремонтували за весь час існування, а це майже 70 років.

Фото зі сторінки Служби автомобільних доріг у Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!