Чи відправили молодшу школу у Львові на дистанційне навчання

3412 0
Кількість ліжкомісць у Covid-зоні дитячої лікарні на Орлика збільшують до 150.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

У Львові у початковій школі, де вчаться учні 1-4 класів, на дистанційне навчання перейшли уже 86% дітей. Однак рішення про перехід на онлайн-навчання ухвалює керівник кожного навчального закладу. Про це сьогодні, 1 лютого, на брифінгу повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко за підсумками засідання комісії ТЕБ і НС.

Читайте також: Кількість ліжкомісць у Covid-зоні дитячої лікарні на Орлика збільшують до 150 

«Ми раніше ухвалили рішення про перехід старшої школи на онлайн-навчання. Що стосується молодшої школи, то тут кожен керівник приймає рішення про дистанційне навчання, щоб якісно орагнізувати навчальний процес, і щоб діти мали з ким залишитися. Бачимо, що динаміка шкіл, які йдуть на дистанційне навчання, збільшується», – прокоментував Андрій Москаленко.

Він також уточнив, що у садочках міста 9% дітей пішли на ізоляцію, мають коронавірус чи підозру.

Зазначимо, що кількість ліжкомісць у Covid-зоні міської дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика у Львові збільшують від 100 до 150, аби була змога госпіталізувати більше пацієнтів. Через стрімке поширення коронавірусу Covid-зону у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні ОХМАТДИТ також розширили до 150 ліжок. За словами медиків, усі діти там – середнього стану важкості, найменшому пацієнту – всього лише 9 днів. Ніхто з них не потребує інтенсивної терапії. Троє дітей з гематологічними діагнозами перебувають у відділенні реанімації за основним захворюванням.

Нагадаємо, про те, що варто знати про коронавірус у дітей, чим він небезпечний і як не допустити ускладнення та госпіталізації, читайте у матеріалі.

Христина Гоголь

Відео Дар'ї Кучер

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!