Де і коли у Львові відкриють болгарський візовий центр?

2616 0
Невдовзі у нашому місті відкриють візовий центр, у якому видаватимуть болгарські візи. Центр працюватиме в будинку на вулиці Крушельницької, 2, що в парку імені Івана Франка, у приміщенні Почесного консульства Республіки Болгарія у Львові.
фото: facebook, visittour.com.ua , hottours.in.ua

фото: facebook, visittour.com.ua , hottours.in.ua

Про це розповів під час свого візиту до Львова почесний консул Республіки Болгарія в Україні Віктор Нотевський. Це стане полегшенням для львів’ян, які хочуть відвідати Болгарію, їм не треба буде їхати в Київ по візу. Як зазначив Віктор Нотевський, зараз триває процес напрацювання спільних проектів між Україною та Болгарією, цей процес перебуває в постійному русі. Очікують, що візовий центр з’явиться у Львові вже з нового року.

Читайте також: Львів’яни зможуть літати до Тель-Авіва прямими рейсами і взимку

Намір відкрити візовий центр підтвердив і генеральний консул Республіки Болгарія в Україні Благомир Батсанов, відзначивши, що вони зараз працюють з обласним керівництвом та з почесним консулом Республіки Болгарія в Україні в цьому напрямі. Він зазначив: «Наша мета – краще обслуговування людей. Це дуже серйозне питання, тому що багато туристів з Львівської області. Є дуже великий потік». Загалом, як відзначають представники дипломатичних установ Республіки Болгарія в Україні, вони планують тісно співпрацювати з Львівською обласною радою і ще цього року здійснити низку цікавих проектів.

Джерело: Вголос

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!