Де у Львові цього року відкриють живу шопку

2824 0
6 січня о 12:00 у Львові вже традиційно відкриють живу шопку – з вертепом та живими тваринами. Цього року шопку розмістять на площі Арсенальній (позаду музею Арсенал).
Фото: monolittour.lviv.ua

Фото: monolittour.lviv.ua

«Здавна вертепи робили актуальними до тогочасних проблем. Торік у нас була шопка на барикадах, бо був Майдан, цього року інша політична картина, тож героями будуть не лише традиційні Йосип, Марія та ангели, а й українські військові, які охоронятимуть Ісуса від злого Ірода, якого уособлюватиме один відомий чоловік із сусідньої держави», — розповідають організатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТРИ УНІКАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ЛЬВОВА З РІЗДВЯНОЮ АТМОСФЕРОЮ

Одразу після відкриття можна буде взяти участь у квесті «Знайди 12» у приміщенні «Ринку зброї. Під Арсеналом», а саме: можна буде скуштувати всі 12 страв святкового столу, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдво у Львові. Куди піти?

Шопка стоятиме з 6 до 8 січня та буде безкоштовною атракцією для львів’ян і гостей міста. Проте кожен охочий зможе скласти пожертву в скриньку поряд, зібрані кошти скерують на допомогу учасникам АТО.

Ролі героїв шопки традиційно виконуватимуть українські пластуни.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!