Політична реклама

Діти-сироти мають право на погашення заборгованості. Перелік документів

1599 0
Управління соціального захисту Львівської міської ради повідомляє, що відповідно до рішення Львівської міської ради від 24.04.2007 № 223 «Про затвердження Положення про порядок погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування» із змінами та доповненнями право на погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги (у тому числі природний газ та електроенергію) надається дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування (до 18 років), та повнолітнім, що навчаються у навчальних закладах за денною формою (до 23 років).

Для погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги необхідно подати на розгляд комісії заяву, інформує прес-служба Львівської міськради. До заяви додаються документи:

довідка про склад сім’ї;

довідка від підприємств, надавачів житлово-комунальних послуг про суму заборгованості на момент розгляду заяви комісією;

витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно;

копія рішення опікунської ради про призначення опікуна.

Станом на середину жовтня 2013 року управлінням соціального захисту Львівської міської ради профінансовано погашення заборгованості за ЖКП для 49 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування із 28 сімей на суму більше 112 тис. грн.

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до  відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами:

 

Галицький:

тел.:  261-44-50

(вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:

тел.:  235-71-62

(вул. Театральна, 10)

Залізничний:

тел.:  295-82-28

(вул. І. Виговського, 34)

Франківський:

тел.:  237-50-81

(вул. Генерала Т. Чупринки, 85)

Шевченківський:

тел.:  252-28-40

(вул. В. Липинського, 11)

Сихівський:

тел.:  254-64-80

(просп. Червоної Калини, 66)

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!