Для львівської філармонії оберуть нового керівника

2029 0
Учора, 13-го січня, розпочався прийом документів на конкурс на посаду гендиректора Львівської обласної філармонії. Оберуть нового очільника наприкінці лютого.
Фото: virtual.ua

Фото: virtual.ua

Про заміщення посади очільника філармонії повідомили у Львівській обласній раді, яка й сформує комісію і призначить нового керівника.

Окрім стандартних вимог до кандидатів, від гендиректора очікують знання теорії відповідного виду мистецтва, принципів формування репертуару, організаційної та методичної роботи з творчими колективами, режисури масових театралізованих видовищ і свят; розуміння сучасних методів господарювання та управління; володіння іноземною мовою; досвід розроблення чи участі у реалізації інвестиційних та грантових проектів тощо.

Читайте також: На конкурс головного освітянина Львова подалася одна людина

Документи, перелік яких можна знайти за посиланням, можна подати в паперовому та електронному вигляді в юридично-кадровий відділ управління майном спільної власності Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. В.Винниченка, 14, ІІІ поверх, каб.№6, або надсилати на поштову та електронну адреси управління. Прийматимуть заявки до 13-го лютого.

Перше засідання конкурсної комісії призначили на 23 лютого.

Нагадаємо, 11-го січня, у Міністерстві культури оголосили конкурс на посаду генерального директора і художнього керівника Львівського національного академічного театру опери та балету імені С. Крушельницької. Нового очільника мають обрати не пізніше 11-го березня.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!