До кінця року проспектом Свободи пустять тролейбус

2299 0
У Львові вже розпочали влаштовувати фундаменти під опори для продовження тролейбусного маршруту №13 до просп. Свободи. Роботи обіцяють закінчити до кінця року.

“У центральній частині міста будуть встановлені 22 фігурні опори, з кронштейнами для світильників, їх замовили у львівського виробника. Далі від центру на проспекті Чорновола встановлять бетонні опори”, – зазначив Володимир Ковалів, головний інженер ЛКП “Львівелектротранс”.

Маршрут тролейбуса №13 планують продовжити до просп. Свободи до кінця року. “Тролейбус по проспекту Свободи курсуватиме до вулиці Гнатюка, далі повертатиме наліво та їхатиме другим боком проспекту Свободи до площі Різні, далі – по проспекту Чорновола за своїм маршрутом. Вартість робіт з продовження тролейбусної лінії до проспекту Свободи складає 1,3 млн грн”, – сказав начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, інформує прес-служба міськради.

Нагадаємо, зараз тролейбус №13 курсує за маршрутом: вул. Зернова > вул. Пантелеймона Куліша (назад: просп. В'ячеслава Чорновола) > просп. В'ячеслава Чорновола > вул. Варшавська > вул. Гетьмана Мазепи > вул. Грінченка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!