До Львівської лікарні з Турки доправили вагітну у важкому стані

10379 0
Вагітна перебуватиме у Львівській обласній клінічній лікарні.
фото: поліція львівської області

фото: поліція львівської області

Поліцейський гелікоптер доправив до Львова вагітну жінку, яка потребує термінової спеціалізованої медичної допомоги. Сьогодні, 15 лютого, гвинтокрил МВС Airbus Helicopters Н-145, що відправився з центральної районної лікарні міста Турки, приземлився у Львові. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Вагітна перебуватиме у Львівській обласній клінічній лікарні. Вона – на 39 тижні вагітності, але здоров’я майбутньої мами та дитини, яка невдовзі має народитися, опинилося під загрозою. Так, вирішили терміново доправити жінку повітрям до обласного медзакладу.

Читайте також: Гелікоптер доправив до лікарні Львова чотирирічну дівчинку із судомами

Додамо, що рятувальну місію виконали фахівці Центру авіаційного забезпечення Національної поліції України та Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Нагадаємо, напередодні гелікоптером доправили із Жидачівської лікарні 16-річного пацієнта. У хлопця була тупа травма живота, розрив тонкого кишківника, перитоніт (запалення очеревини, яке часто виникає як ускладнення при травм)і живота і колота рана грудної клітки.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!