До Львова привезуть новинки авіамодельного спорту

3427 0
Із 6 до 11 травня на Львівщині відбудеться етап Кубку світу «Wilga Cup 2015» з авіамодельного спорту. Понад 100 атлетів привезуть на конкурс радіокеровані моделі планерів.

Відомо, що для участі у турнірі зареєструвались 130  спортсменів із 13 країн світу, зокрема збірні: Азербайджану, Італії, Кіпру, Казахстану, Нової Зеландії, Німеччини, Польщі, Росії, Словаччини, Словенії, Сполучених Штатів Америки, Чехії та України.

Наразі реєстрація відкрита й організатори запрошують всіх охочих долучатись і показувати світові власні ідеї, які можуть перевернути авіамодельний спорт із ніг на голову. У Львові турнір відбуватиметься вперше. На відстані 13 кілометрів від центру міста, де на відкритому просторі із трав’яним покриттям і пройдуть змагання, для учасників облаштують наметове містечко. Є можливість забронювати готелі, але про це варто повідомити заздалегідь. На 6 днів небо може стати ближчим для кожного.

Деталі та реєстрація за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!