До Львова з робочим візитом прибув Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Камерон

914 0
Він зустрівся з міським головою та очільником Львівської ОВА.
Фото: Пресслужба ЛМР

Фото: Пресслужба ЛМР

У п’ятницю, 3 травня, до Львова із робочим візитом прибув очільник МЗС Великої Британії Девід Камерон. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

В межах зустрічі міський голова Андрій Садовий разом із гостем обговорили реабілітаційний центр Unbroken та систему міст-побратимів Львова. 

Опісля зустрічі мер Львова та Девід Камерон посадили на площі Катедральній дерево – робінію умбракуліфера.

Окрім того, з колишнім прем’єр-міністром Британії зустрівся і керівник Львівської ОВА Максим Козицький. 

«Під час нашої зустрічі він повідомив, що сьогодні МЗС Великої Британії переведе Львівщину у так звану жовту зону. Це означає, що британцям, які мають бізнес у нашій області, та потенційним інвесторам значно легше буде отримати страхівку для подорожей на Львівщину»– йдеться у повідомленні очільника ЛОВА 

Згодом Посольство Великої Британії в Україні надасть роз’яснення щодо цих змін. 

Нагадаємо, що нещодавно до Львова приїздив лідер більшості в Сенаті США демократ Чак Шумер. Деталі візиту – за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!