Політична реклама

До листопада GPS матимуть лише 52% громадського транспорту Львова

1336 0
На сьогодні, 31 жовтня, вже 52% транспорту Львова облаштовані GPS-системами, тобто, 287 автобусів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Сьогодні ми мали б отримати 27 пристроїв навігації, протягом 2-3 днів вони будуть встановлені наших автобусах. Відтак, 60 автобусів будуть облаштовані GPS-системою. Інші100 автобусів плануємо до наступної середи також облаштувати", - зазначає Михайло Сидорович, директор АТП № 1.

Зараз на підприємстві облаштували навігацією 30 автобусів. «Протягом 2 днів плануємо облаштувати навігацією ще 12 автобусів,а протягом наступних двох тижнів – усі. Ми залучили до виконання цих робіт дві фірми – львівську і з Кривого Рогу»,— зазначив Степан Кузбит, в.о.голови правління ПАТ ЛАТП.

Нагадаємо, що міська влада обіцяла облаштувати всі автобуси приладами GPS - навігації до листопада.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!