Елітні гросмейстери з'їдуться до Львова на фінал Чемпіонату України з шахів

1620 0
З 10 до 22 листопада у нашому місті відбудеться фінал Чемпіонату України 2014 року з шахів. У змаганнях візьмуть участь 22 учасника (12 чоловіків та 10 жінок). Склад команд є найсильнішим в історії незалежної України, адже зібрав елітних гросмейстерів та лідерів українських шахістів.
Фото: ukrainechessgoforum.net

Фото: ukrainechessgoforum.net

«Проведення обох головних шахових змагань нашої країни цього року у Львові – це данина поваги всесвітньовідомій львівський шаховій школі, яка подарувала світу цілу низку видатних гросмейстері сучасності», - зазначив президент Федерації шахів України Віктор Капустін.

Учасники матимуть 90 хвилин на перші 40 ходів плюс 30 хвилин до закінчення партії з додаванням 30 секунд за кожний зроблений хід, починаючи з першого. Дозволений час спізнення на партію – 15 хвилин з часу початку туру. Захід відбувається за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Самі змагання проходитимуть на території готелю «Варшава» (с. Малехів, вул. Жовківська, 1).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!