Політична реклама

Фестиваль «Alfa Jazz Fest» у Львові не скасовують

1529 0
Четвертий міжнародний джазовий фестиваль «Alfa Jazz Fest» відбудеться у Львові 12-15 червня.

Про це повідомляють організатори.

«Незважаючи на почуття стурбованості, яке відчуває сьогодні кожен з нас , організаційний комітет щорічного міжнародного джазового фестивалю «Alfa Jazz Fest» підтверджує проведення фестивалю 12-15 червня 2014 у Львові», – зазначили організатори.

За їхніми словами, музиканти, підрядники, а також Генеральні партнери фестивалю підтвердили свою співпрацю в 2014 році.

«В останні дні ми отримуємо дзвінки з питаннями про подальшу долю джазового фестивалю у Львові. У нас не було і немає сумнівів. Фестиваль відбудеться, адже за чотири роки існування «Alfa Jazz Fest» став музичною візитною карткою країни», – зазначив Олександр Луканов.

Цьогоріч на «Alfa Jazz Fest» виступлять кращі джазмени Бразилії, Індії, США , Франції, Грузії, Австрії, Польщі, Великобританії, Німеччини, Росії, України.

Гості фестивалю матимуть змогу почути  Ларрі Картона, володаря чотирьох премій «Grammy», Ді Ді Бріджуотера, Еліану Еліаш, Чарльза Ллойда, Роберта Гласпера, Трілока Гурту.

Український гурт «Бумбокс» на «Alfa Jazz Fest» представлять публіці нову програму, яку спеціально підготують для фестивалю.  

Квитки на фестиваль з'являться  у продажу із 1 квітня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!